Huis Pastoor Reijnenhof in Venlo

€ 1.075
Provincie
Prijs:
€ 1.075
Sinds:
1 week
Gezien:
3 keer
Plaats:
Nijmegen, GE
Adverteerder:
Huurflits
Telefoon:
085 - 06 07 092
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.85324,5.834622
Huurflits
Huis Pastoor Reijnenhof in Venlo
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Huis Pastoor Reijnenhof in Venlo

Omschrijving:

Aan de noordoostzijde van het centrum van Blerick en nabij de Maas ligt deze fraaie geschakelde 2-onder-1-bungalow met zonnige patiotuin. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en een moderne keuken en is gelegen aan een autoluw hofje, dus uw rust is gegarandeerd.
De woning is goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen in de buurt zoals een supermarkt, school en het treinstation en centrum op loopafstand. Ook de Maas met zijn prachtige uiterwaarden ligt in de nabijheid van deze woning.
Begane grond
Via de entree komt u in de hal met meterkast van waaruit u vervolgens in de woonkamer met open keuken en praktische trapkast komt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u via de 2e hal toegang tot de ruime berging met wasmachine aansluiting en het toilet. De berging is tevens van buitenaf bereikbaar. 1 van de 3 slaapkamers is gelegen aan de achterzijde van de woning met aangrenzend een ruime badkamer. Zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer is de zonnige patiotuin te bereiken.
1e verdieping
Via de open trap vanuit de woonkamer bereikt u de overloop, 2 slaapkamers, berging en een aparte technische ruimte waar de HR-ketel voor de CV en de unit van de balansventilatie is opgesteld.

Specificaties:

  • Aantal kamers: 4
  • Plaatsnaam: Venlo
  • Provincie: Limburg
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Soort woning: Appartement
  • Straatnaam: Pastoor_Reijnenhof Venlo Nederland
  • Woonoppervlakte (in m²): 120

Meer advertenties van Huurflits

Link: