Huis Lochtstraat in Ospel

€ 950
Provincie
Prijs:
€ 950
Sinds:
1 week
Gezien:
4 keer
Plaats:
Nijmegen, GE
Adverteerder:
Huurflits
Telefoon:
085 - 06 07 092
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.85324,5.834622
Huurflits
Huis Lochtstraat in Ospel
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Huis Lochtstraat in Ospel

Omschrijving:

Leuke 2-onder-1-kapwoning met garage en berging, gelegen nabij centrum Ospel op loopafstand van alle voorzieningen!

Indeling woning:
Ontvangsthal met geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. En toegang tot een kelderkast/provisieruimte.

Keuken in rechte opstand met combi magnetron, afzuigkap, inductie kookplaat. Vaatwasser is ter overname. De gehele begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming. Doorzon woonkamer.

Tuin:
Omsloten tuin met eigen achterom, ruime oprit. Vrijstaande stenen berging met witgoedaansluiting en aanrecht/keukentje. Vrijstaande stenen garage met kantelpoort. Bereikbaar vanaf de oprit. De tuin is verder ingericht met gazon, terrassen en is deels beklinkerd.

Eerste verdieping:
Overloop met vloerbedekking en toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. Geheel betegelde badkamer met toilet, douche en wastafel. De 3 slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Middels een vlizotrap is er toegang tot de bergzolder.

Algemeen:
De woning uit 1971 is voorzien van dubbel glas, dakisolatie en rolluiken.

Beschikbaar per 01 november 2020.

Huurprijs:
€ 950,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Huisdieren niet toegestaan.

Specificaties:

  • Aantal kamers: 4
  • Huisnummer: 1
  • Plaatsnaam: Ospel
  • Postcode: 6035BR
  • Provincie: Limburg
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Soort woning: Eensgezinswoning
  • Straatnaam: Lochtstraat, Ospel, Nederweert, Limburg, Netherlands, 6035BR, The Netherlands
  • Woonoppervlakte (in m²): 87

https://huurflits.nl/ Advertentienummer: 46496553

Meer advertenties van Huurflits

Link: