Studio Heathrowstraat in Amsterdam

€ 650
Provincie
Prijs:
€ 650
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijmegen, GE
Adverteerder:
Huurflits
Telefoon:
085 - 06 07 092
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.85324,5.834622
Huurflits
Studio Heathrowstraat in Amsterdam
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Studio Heathrowstraat in Amsterdam

Omschrijving:

Ben je op zoek naar een comfortabele studio met kitchenette voor maximaal 5 maanden in Amsterdam zoek dan niet verder. We hebben kleurrijke, volledig ingerichte en lichte studio's beschikbaar met eigen badkamer. De kamers zijn gelegen in Amsterdam Sloterdijk, dus uitstekende openbaar vervoersmogelijkheden (bus, tram, metro en trein zijn slechts 5 minuten lopen van je studio), veel groen om te gaan wandelen of hardlopen en voldoende winkelmogelijkheden voor boodschappen in een winkelcentrum of een lokale voedselmarkt liggen op minder dan 500 meter afstand van waar u woont.

De studio's maken deel uit van een hotel dat een concept heeft dat het beste biedt van zowel een kort verblijf voor toeristen als een lang verblijf voor studenten, expats of iemand anders die past bij ons unieke concept en onze hotel / hostel-ervaring.

Al meer dan 5 jaar staan ??wij bekend als een van de meest creatieve, kleurrijke en gezelligste plekken om te verblijven in Amsterdam. Verblijven bij ons (kort of lang verblijf) betekent dat u als vriend wordt verwelkomd en dat wij er alles aan doen om u zich thuis te laten voelen.

Uiteraard bent u van harte welkom om gebruik te maken van al onze gastenfaciliteiten zoals onze outdoor fitness, was / strijkruimte en stadsstrand voorin.

Specificaties:

  • Aantal kamers: 1
  • Plaatsnaam: Amsterdam
  • Provincie: Flevoland
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Soort woning: Appartement
  • Straatnaam: Heathrowstraat, Amsterdam
  • Woonoppervlakte (in m²): 24

https://huurflits.nl/ Advertentienummer: 49989779

Meer advertenties van Huurflits

Link: