Kamer Nieuwe Laan in Amsterdam

€ 695
Provincie
Prijs:
€ 695
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijmegen, GE
Adverteerder:
Huurflits
Telefoon:
085 - 06 07 092
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.85324,5.834622
Huurflits
Kamer Nieuwe Laan in Amsterdam
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Kamer Nieuwe Laan in Amsterdam

Omschrijving:

Per direct beschikbaar in dit luxe en grote appartement van 100m2 welke volledig gemeubileerd is is te huur 1 volledig gemeubileerde kamer. U kunt zich registreren / inloggen op het adres. De kamer is ca 13 en is inclusief 695. Borg 1000 (kan in 2 keer worden betaald) die u bij vertrek volledig terugkrijgt. Geen commissiekosten of extra kosten.

Je deelt met 4 anderen in de leeftijd van 21-38 jaar die werken en studeren. Het zijn 2 vrouwen en 2 mannen en ze zoeken een leuke 5e persoon bij voorkeur in dezelfde situatie.
Iedereen heeft zijn eigen kamer en er is een gezamenlijke woonkamer met keuken van 20m2. Daarnaast een groot terras van 25m2. Een badkamer met douche, wastafel en toilet en een apart toilet. Het appartement heeft een fullservice co-living concept.

De fullservice prijs is inclusief: gas, water, elektra, wifi, alle overheidsbelasting ook degene die je op eigen naam krijgt, wekelijkse schoonmaak inclusief schoonmaakproducten, volledige inrichting.

Fullservice co-living concept omvat: nette kamers, volledige inrichting van de kamer en gemeenschappelijke ruimtes, nette keuken van alle gemakken voorzien, nette badkamer met douche, wastafel en toilet, wekelijkse schoonmaak, een woonkeuken en een terras op het zuiden dus altijd zonnig als de zon schijnt. Gelegen op een centrale locatie in stadsdeel Nieuw West van Amsterdam.

Elke kamer heeft een nette vloer, nette wanden, een groot raam met veel lichtinval, verwarming met thermostaatkraan om de verwarming in eigen kamer te regelen, gordijnen / zonwering en is volledig gemeubileerd met nieuwe meubilering. De inrichting bestaat uit: 2 persoons boxspringbed, lakens, dekens, kussens, bureau, bureaustoel, bureaulamp, grote gesloten, gesloten hangers, 2 handdoeken.

Specificaties:

  • Aantal kamers: 1
  • Plaatsnaam: Amsterdam
  • Provincie: Flevoland
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Soort woning: Appartement
  • Straatnaam: Nieuwe Laan, Amsterdam
  • Woonoppervlakte (in m²): 13

https://huurflits.nl/ Advertentienummer: 48943053

Meer advertenties van Huurflits

Link: