Appartement Waleweinlaan in Geldrop

€ 925
Provincie
Prijs:
€ 925
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijmegen, GE
Adverteerder:
Huurflits
Telefoon:
085 - 06 07 092
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.85324,5.834622
Huurflits
Appartement Waleweinlaan in Geldrop
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Appartement Waleweinlaan in Geldrop

Omschrijving:

Groen, groen en nog eens groen. Vanaf je grote terras kijk je uit over de Dommelvallei, genietend van een lekker glas wijn en een prachtige zonsondergang. En ’s morgens een heerlijke ochtend wandeling langs de oevers van de Dommel naar het oergezellige horeca plein in het centrum van Geldrop voor een lekkere kop koffie. Dat is wonen in de terras appartementen aan de Waleweinlaan in Geldrop.

Entree
Via de Corridor kom je bij de voordeur (tweede verdieping); toegang tot de hal met de trap naar beneden waar de woon/slaap-verdieping is (verdieping 1); er zijn 2 slaapkamers op deze verdieping en een geheel badkamer met een ligbad, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Het separaat toilet met fontein is bereikbaar middels de gang. ook is hier een kleine bergruimte aanwezig.

Woon/slaap-verdieping
De woonkamer is ruim van opzet en grenst aan het ruime terras. De grote raam partij zorgt voor bijzonder veel licht inval. De open keuken geeft ook toegang tot het balkon. De ramen en deuren hebben dubbele beglazing. Op de deze verdieping zijn tevens twee ruime slaap/werkkamers aanwezig als een tweede bergruimte.

De servicekosten bedragen €40,00 en het voorschot voor de stookkosten zijn €80,00 beiden per maand, exclusief elektra (eigen meter).

Specificaties:

  • Aantal kamers: 5
  • Plaatsnaam: Geldrop
  • Postcode: 5665
  • Provincie: Flevoland
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Soort woning: Appartement
  • Straatnaam: Waleweinlaan, Coevering, Geldrop, Geldrop-Mierlo, North Brabant, Netherlands, 5665, The Netherlands
  • Woonoppervlakte (in m²): 116

https://huurflits.nl/ Advertentienummer: 46496578

Meer advertenties van Huurflits

Link: