Appartement David Ricardostraat in Amsterdam

€ 1.400
Provincie
Prijs:
€ 1.400
Sinds:
1 week
Gezien:
5 keer
Plaats:
Nijmegen, GE
Adverteerder:
Huurflits
Telefoon:
085 - 06 07 092
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
51.85324,5.834622
Huurflits
Appartement David Ricardostraat in Amsterdam
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Appartement David Ricardostraat in Amsterdam

Omschrijving:

Grande Apartment: driekamerappartement van circa 110 vierkante meter, met een balkon, loggia of terras van circa 5 vierkante meter. Dit appartement is uitgerust met een badkamer met een douche of met een douche en ligbad en een complete keuken met Siemens apparatuur.
Locatie
The David is gesitueerd in het zuidelijke deel van stadsdeel Nieuw-West genaamd het Schinkelkwartier. De uitvalswegen A4, A9 en A10 bieden een goede bereikbaarheid met de auto naar bijvoorbeeld de Zuidas of Schiphol. Ook het OV is goed bereikbaar. Op 10 minuten fietsen ligt zowel Station Lelylaan en het metrostation Henk Sneevlietweg. Daarnaast is de tram op 8 minuten loopafstand.
Het winkelcentrum ‘Belgiëplein’ ligt op 5 minuten fietsafstand. Hier zijn vele winkels waaronder een Albert Heijn, apotheek, kapper, Kruidvat, Dirk supermarkt, sportschool/squashbaan, Bruna, Blokker, keurslager, bakker, vishandel, Gall & Gall, Chinees en een Sushi restaurant.
Ook op het gebied van recreatie heeft de omgeving veel te bieden. Denk aan het Sloterpark, de Sloterplas, het Amsterdamse Bos en het Nieuwe Meer.
B.Amsterdam
B. Amsterdam ligt tegenover De David en fungeert als buurthuis in de wijk. Je vindt er een STACH-shop, waar je een goede koffie en een broodje kunt kopen, de B.gym, een volledig uitgerust fitnessparadijs en genoeg groepslessen om je bezig te houden, 6 indoor padelbanen en Bar Bistro Bureau, een restaurant met dakterras met uitzicht op Amsterdam. Een goede plek om vrienden en familie uit te nodigen en jezelf bezig te houden.

Specificaties:

  • Aantal kamers: 3
  • Plaatsnaam: Amsterdam
  • Provincie: Flevoland
  • Soort bouw: Bestaande bouw
  • Soort woning: Appartement
  • Straatnaam: David_Ricardostraat Amsterdam Nederland
  • Woonoppervlakte (in m²): 110

Meer advertenties van Huurflits

Link: