Appartement Venloseweg in Roermond

€ 995
Provincie
Prijs:
€ 995
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Nijmegen, GE
Adverteerder:
Huurflits
Telefoon:
085 - 06 07 092
Activiteit:
5 jaar actief op Marktnet
Positie
51.85324,5.834622
Huurflits
Appartement Venloseweg in Roermond
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Appartement Venloseweg in Roermond

INDELING
De hoofdentree is rechtstreeks aan de Venloseweg gelegen. Vanuit hier kom je in de hal, die toegang biedt tot het trappenhuis en de voordeur van dit appartement.
In de hal van het appartement zijn de toiletruimte, de badkamer en de garderobe gelegen. De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De gedeeltelijk betegelde badkamer (ca. 4,5 m²) is recent vernieuwd en voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafel met wastafelmeubel. Vanuit deze centrale hal heb je toegang tot de eerste slaapkamer en tot de keuken. De keuken (ca. 7,2 m²) is voorzien van een koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en elektrische oven. Verder is er voldoende kastruimte. De woonkamer (ca. 23,3 m²) is aan de achterzijde gelegen en heeft door de royale raampartijen veel natuurlijke lichtinval. Een airco zorgt ervoor dat je altijd optimaal het binnenklimaat kunt regelen. Via een loopdeur heb je toegang tot de overkapping in de tuin en de vaste trap naar de verdieping is tevens in de woonkamer gesitueerd. Daarnaast beschik je nog over een handige trapkast waarin de witgoedaansluitingen zijn gesitueerd.
Slaapkamer 1 (ca. 10,7 m²) voorzien van airco en schuifkast. Daarnaast bevindt zich hier in de hoek de meterkast.
Vanuit de woonkamer kun je via de vaste trap naar de eerste verdieping. Hier kom je terecht op de overloop, welke toegang biedt tot de tweede slaapkamer.
Slaapkamer 2 (ca. 7,1 m²) voorzien van airco.
Vanuit de woonkamer kom je onder de overkapping (ca. 16,1 m²) in de tuin terecht. Je beschikt hier voornamelijk over gazon. Tevens beschik je nog over een eigen achterom.

Meer advertenties van Huurflits

Link: