Lg F1248QDP1 Wasmachine Direct Drive 7kg 1200T A++

Gratis
Provincie Noord-Holland
Prijs:
Gratis
Sinds:
Gisteren
Gezien:
3 keer
Plaats:
Zwanenburg, NH
Adverteerder:
Welhof.Com
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.3787,4.730807
Welhof.Com
Lg F1248QDP1 Wasmachine Direct Drive 7kg 1200T A++
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Lg F1248QDP1 Wasmachine Direct Drive 7kg 1200T A++

Omschrijving:

Uitgesteldestart

Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.


Resttijdindicatie

Met de resttijdindicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!


Onbalans-controlesysteem

Deze wasmachine beschikt over een onbalans controlesysteem. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is en de balans niet optimaal is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen en heeft u een geruisloze machine.


Direct Drive

Deze LG wasmachine heeft een motor welke direct is aangesloten op de trommel, waardoor er minder onderdelen nodig zijn. Zo is er geen aandrijfriem nodig en is de wasmachine minder blessure gevoelig en geruislozer. De machine vereist daarnaast minder onderhoud en heeft een langere levensduur.Specificaties:
  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Lg
  • SKU (eigen artikel code): F1248qdp1
  • Type: Voorlader
  • Kleur (algemeen): Wit

http://www.welhof.com/ Advertentienummer: 49147944

Meer advertenties van Welhof.Com

Link: