Hoover Hwd 610ambc Wasmachine 10kg 1600t

€ 549
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 549
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Zwanenburg, NH
Adverteerder:
Welhof.Com
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.3787,4.730807
Welhof.Com
Hoover Hwd 610ambc Wasmachine 10kg 1600t
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Hoover Hwd 610ambc Wasmachine 10kg 1600t

Omschrijving:

Onbalans-controlesysteem

Dit apparaat beschikt over een onbalans controlesysteem. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is en de balans niet optimaal is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen en heeft u een geruisloze machine.

Uitgestelde start

Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.

Stoomwassen

Met de functie stoomwassen bespaart u energie en water en dringt het wasmiddel sneller en dieper door in de was. De kans op krimpen van de kleding wordt verminderd en de levensduur van de kleding verlengd.

Ecoprogramma

Het ecoprogramma bespaart u aanzienlijk in energie zonder dat daarbij de resultaten verminderen.

Fuzzy Logic

Dankzij het Fuzzy Logic systeem bent u in ieder geval een stuk voordeliger uit qua waterverbruik, dus als u veel wast is deze wasmachine met Fuzzy Logic zeker een slimme keuze.

Resttijdindicatie

Met de resttijd-indicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikelcode): 8059019010229
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Hoover
  • SKU (eigen artikel code): WMV-HOV-HWD610AMBC-N
  • Kleur (algemeen): Wit

http://klik hier om te bestellen! Advertentienummer: 53491747

Meer advertenties van Welhof.Com

Link: