BOSCH WAT28370 wasmachine 9KG 1400rpm A+++

€ 285
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 285
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Zwanenburg, NH
Adverteerder:
Welhof
Telefoon:
0307740303
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.3787,4.730807
Welhof
BOSCH WAT28370 wasmachine 9KG 1400rpm A+++
Versturen

Alle velden zijn verplicht

BOSCH WAT28370 wasmachine 9KG 1400rpm A+++

Omschrijving:

Uitgesteldestart

Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.


Resttijdindicatie

Met de resttijdindicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!


SpeedPerfect

Met de SpeedPerfect functie kunt u, afhankelijk van het geselecteerde wasprogramma, de wastijd met maximaal 60 % verkorten. Voor dezelfde topprestaties in minder dan de helft van de wastijd!


EcoPerfect

Met de unieke EcoPerfect functie bespaart u een verbazingwekkende hoeveelheid electriciteit. Met Ecoperfect was je maar liefst 50% zuiniger zonder dat dit ten koste gaat van de wasresultaat. Dat is nog eens besparen.


VarioPerfect

Met de VarioPerfect biedt Bosch u twee slimme programmaopties: de optie Speedperfect versnelt het wassen en de optie Ecoperfect biedt u de mogelijkheid om extreem zuinig te wassen.


ActiveWater

Met de ActiveWater beschikt u over een zuinig en nauwkeurig watermanagement die het waterverbruik precies aanpast aan de hoeveelheid wasgoed!


EcoSilence Drive-motor

Deze wasmachine beschikt over de koolborstelloze EcoSilence Drive-motor, die zeer stil is en minder energie verbruikt. Met deze motor was je nog efficiënter en nog geruislozer.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Merk - Algemeen: Bosch
  • Model: Voorlader
  • SKU (eigen artikel code): WAT28370

http://klik hier om te bestellen! Advertentienummer: 45391197

Meer advertenties van Welhof

Link: