XXL Kentia Indoorpalm 'Howea Forsteriana'

€ 170
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 170
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
31, NH
Adverteerder:
DealDonkey
Telefoon:
0252830394
Activiteit:
6 maanden actief op Marktnet
Positie
52.25371,4.656745
DealDonkey
XXL Kentia Indoorpalm 'Howea Forsteriana'
Versturen

Alle velden zijn verplicht

XXL Kentia Indoorpalm 'Howea Forsteriana'

  • De Kentia palm
  • ook bekend als Howea Forsteriana
  • is een relatief langzaam groeiende palm. De palm komt oorspronkelijk uit Oceanië en is tegenwoordig zeer populair als kamerplant
  • De Forsteriana is de enige kentia soort die in ons klimaat wordt gekweekt. Het behoort tot de familie der palmen met een sierlijke groeiwijze en zachte bladeren met een mooie
  • glanzende donkergroene kleur
  • De palm is zeer gemakkelijk te verzorgen
  • omdat het weinig water nodig heeft. Het is wel belangrijk dat de grond niet lang droog blijft. De Kentia geeft de voorkeur aan een standplaats in de schaduw of halfschaduw

Kentia Palm
De Kentia palm, ook bekend als Howea Forsteriana, is een relatief langzaam groeiende palm. De palm komt oorspronkelijk uit Oceanië en is tegenwoordig zeer populair als kamerplant. Deze grote plant zal ongetwijfeld een exotische sfeer in uw kantoor of woonkamer brengen. De Forsteriana is de enige kentia soort die in ons klimaat wordt gekweekt. Het behoort tot de familie der palmen met een sierlijke groeiwijze en zachte bladeren met een mooie, glanzende donkergroene kleur. Ook is het een van de oudste kamerplanten.

Verzorging
De ideale temperatuur voor deze grote palmboom ligt tussen de 15 C° en 25 C°. Van februari tot september is wekelijks water geven voldoende. De rest van het jaar heeft de plant maar één keer per maand water nodig. De palm is zeer gemakkelijk te verzorgen, omdat het weinig water nodig heeft. Het is wel belangrijk dat de grond niet lang droog blijft. De Kentia geeft de voorkeur aan een standplaats in de schaduw of halfschaduw. De plant mag nooit in direct zonlicht worden geplaatst, want dan verbranden de bladeren. Het is daarom het beste om het in de buurt van een raam op het noorden te plaatsen. Als het blad lichter of geel wordt, verplaats het naar een plek met meer schaduw.

Planthoogte
De plant wordt geleverd met een hoogte van circa 160-170 cm (hoogte is gemeten inclusief pot).
Potdiameter 24 cm

Zoek jij nog meer deals van bomen en planten?
Bekijk hier alle deals

  • Deze bestelling wordt vanuit de leverancier verstuurd. De levertijd is 5-7 werkdagen. Indien er meerdere producten zijn besteld worden die apart van elkaar verzonden.
  • Kleuren kunnen enigszins afwijken van de afbeeldingen.
  • Planten kunnen niet worden geretourneerd.

DealDonkey = Great Deals, Big Discount, High Service!
DealDonkey is het online platform om dagelijks de scherpste deals te scoren. Iedere dag vanaf klokslag 11:00 uur hebben we de nieuwste aanbiedingen online staan. Je kan hier echt van alles verwachten. Als het maar een verrassend goed product is met daarop een fikse korting.

Eenvoudig bestellen en snelle levering
Geen lastig bestelproces maar in drie eenvoudige stappen je bestelling plaatsen en veilig betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal, Bancontact/Mistercash of Afterpay. Bij makkelijk en snel bestellen hoort natuurlijk ook een snelle levering. Bijna alle deals worden uit voorraad geleverd en zijn binnen een paar dagen bij jouw thuis bezorgd.

Wil je deze aanbieding bestellen? Klik dan op onderstaande link

http://www.dealdonkey.com/ Advertentienummer: 60569740

Meer advertenties van DealDonkey

Link: