Younico Plus-8 Bureaustoel met hoge rug

€ 211
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 211
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Veghel, NB
Adverteerder:
Bureaustoelshop
Telefoon:
0413-794557
Activiteit:
3 weken actief op Marktnet
Positie
51.61965,5.522861
Bureaustoelshop
Younico Plus-8 Bureaustoel met hoge rug
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Younico Plus-8 Bureaustoel met hoge rug

Omschrijving:

Een mooie budgetstoel die toch alles heeft om iedere dag acht uur achter je bureau te zitten.

Younico Plus-8 biedt daardoor een permanente ontlasting van rug en spieren en verbetert zo concentratie en prestatievermogen.

De techniek:
• synchroonmechanisme
• rugleuninghoogte met rastermechanisme verstelbaar

Optionele armleggers
Keuze uit in breedte verstelbare ringarmleggers of multifunctionele T-armleggers. De in breedte verstelbare armleggers zijn niet in hoogte te verstellen en hebben een hard opdek.

Kies voor de T-armlegger wanneer u waarde hecht aan een goede ondersteuning van uw armen. Deze armlegger kan in hoogte, in breedte worden versteld en heeft een zacht opdek. Tevens kan het opdek naar links en recht worden gezwenkt zodat er vooral achter de computer ergonomisch gewerkt kan worden. 

Ook voldoet deze stoel aan de EN 1335 norm. De stoel is leverbaar in diverse kleuren. Neemt u contact met ons op voor exacte levertijden. Dit hangt af van de kleur en het aantal stoelen.

De stoel wordt ongemonteerd in een doos geleverd.Bureaustoelshop.nl - Dat zit wel goed! 
>15 JAAR ERVARING - 459 BEOORDELINGEN (5/5) - GRATIS VERZENDING - MONTAGE EN IN HUIS SERVICE MOGELIJK - SNELLE LEVERING - BETALEN OP REKENING MOGELIJK - PROFESSIONEEL ADVIES.

Bureaustoelshop.nl
Hoogstraat 5
5462 CW Veghel
0413-794557
klantenservice@bureaustoelshop.nl

Proefplaatsing van bureaustoelen op uw kantoor
Bent u op zoek naar meerdere bureaustoelen en wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt? Maak dan gebruik van onze mogelijkheden voor een proefplaatsing op uw kantoor. Als u op basis van het advies van onze adviseurs een keuze hebt kunnen maken, bieden wij u de mogelijkheid om deze stoelen één of twee weken goed in de praktijk uit te proberen om uw keuze voor uzelf te bevestigen. Uiteraard kunt u de stoelen uitproberen in uw eigen werkomgeving.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Bureaustoelshop.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Zakelijk om u een extra zekerheid te bieden dat we een betrouwbare webshop zijn om aankopen te doen. Dat zit wel goed dus! Voor vragen over onze stoelen, of gratis advies, bel ons op 0413-794557 of mail naar klantenservice@bureaustoelshop.nl.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Prosedia
  • SKU (eigen artikel code): PROS-1152
  • Type: Bureaustoel

http://www.bureaustoelshop.nl/ Advertentienummer: 40819280

Meer advertenties van Bureaustoelshop

Link: