SMUDGE KIT reinig je huis pakket (Jiri and Friends)

€ 18,50
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 18,50
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Wieringerwerf, NH
Adverteerder:
Webshop Danielle Forrer
Telefoon:
085 - 001 40 29
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.84213,5.047276
Webshop Danielle Forrer
SMUDGE KIT reinig je huis pakket (Jiri and Friends)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

SMUDGE KIT reinig je huis pakket (Jiri and Friends) - De inhoud van deze Smudgekit van Jiri and Friends bestaat uit ongeveer 12 gram Witte Salie uit Californië en 3 stokjes Palo Santo een Abalone schelp en een duidelijke gebruiksaanwijzing

SMUDGE KIT reinig je huis pakket (Jiri and Friends)

De inhoud van deze Smudgekit van Jiri and Friends bestaat uit:

  • Witte Salie uit Californië (+/- 12 gr.)
  • Palo Santo stokjes (3)
  • Abalone schelp
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Palo Santo
Jiri & Friends gebruiken alleen takken die op een natuurlijke manier van de Palo Santo boom zijn gevallen. Daarnaast wordt er voor elke kilo hout een nieuwe boom geplant. Volledig duurzaam en 100% Fair Trade. Het hout rijpt enkele jaren voordat de magische geur vrijkomt. Palo Santo wordt in Zuid-Amerika gebruikt om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het zo lekker ruikt.

Witte Salie
Ook onze Californische Witte Salie wordt volledig duurzaam geoogst. Geen plantages, maar alleen in het wild geplukte Salie met respect voor de natuur. Door een uniek en handmatig drogingsproces is de Witte Salie zeer zuiver en ruikt intens. Van oudsher gebruikten de Indianen Witte Salie om ruimtes energetisch te reinigen.

Abalone schelp
De schelp doet er duizenden jaren over om een mooie parelmoer glans te krijgen en wordt gebruikt om Witte Salie en Palo Santo in te branden. Eventuele donkere plekken in de abalone, zijn natuurlijk ontstaan in de zee en geven de schelp een robuust karakter. Leg wat Witte Salie en / of Palo Santo in de abalone schelp. Steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien (zoals op een kooltje). Het hout gloeit eventjes, maar dat is al voldoende voor de lekkere geur en reinigende werking. De Witte Salie kan op dezelfde manier worden aangestoken. Laat de rook die ontstaat de ruimte reinigen. Dit heet ‘smudgen’.

Werk in je huis altijd van beneden naar boven bij het reinigen met de witte salie en palo santo. Zorg dat er een raam open is zodat de ‘vuile’ energie naar buiten kan gaan. Probeer ongeveer 1 keer per maand je huis te reinigen met de witte salie of zo vaak als dat je zelf aanvoelt dat het nodig is.

LET OP
De abalone schelp kan heet worden en bij zware oververhitting barsten. Brand de Palo Santo / Witte Salie om die reden maximaal 1 minuut. Zorg voor een hittebestendige ondergrond om de abalone op te leggen. Gebruik hitte bestendige handschoenen. Inhaleer nooit de rook. Gebruik alleen in goed geventileerde ruimtes. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Buiten bereik van brandbare materialen houden. Vermijd contact met de kleren. Gebruik niet tijdens zwangerschap. Kan allergische reacties veroorzaken. Droog bewaren. Zorg dat er niks meer brandt of smeult als u de kamer verlaat.

www.jiriandfriends.comSpecificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8718503732763
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Jiri & Friends
  • Import prijs: € 18,50

http://www.webshop-danielleforrer.nl/ Advertentienummer: 49878162

Meer advertenties van Webshop Danielle Forrer

Link: