Magic Movers, verhuizing met totale zorg

Prijs:
Nader overeen te komen
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden
Gezien:
10 keer
Plaats:
Haarlem
Adverteerder:
Magic Movers
Telefoon:
0235766852
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
0,0
Magic Movers
Magic Movers, verhuizing met totale zorg
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Magic Movers, verhuizing met totale zorg

Gaat u, een kennis, vrienden of familie verhuizen? Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf met verstand van zaken en die met u meedenken om uw verhuizing tot in de puntjes uit te werken?
Denk dan aan ons!

Wij werken uitsluitend met vakbekwame verhuisteams en meubelmonteurs om uw verhuizing efficiënt en professioneel tot een succes te laten verlopen en af te ronden.

U roept en wij komen, voor al uw verhuizingen in binnen en buitenland. Het in en uitladen, inpakken, monteren en demonteren overal hebben wij de juiste gespecialiseerde mensen voor. Tevens kunt u bij ons terecht voor verhuisadvies, particuliere verhuizingen, klein en grootschalige kantoor verhuizingen en ook kunt u bij ons terecht als ophaalservice voor een kleinschalige verhuizing naar een storage-unit locatie.

Desgewenst kunnen wij ervoor zorgen dat uw meubels met uiterste zorg worden gedemonteerd en ook weer worden gemonteerd. Terwijl er zorg word gedragen voor de demontage van uw meubels starten de collega’s met het inladen van uw overige bezittingen in de verhuiswagen. Eenmaal ingeladen rijden we naar plek van bestemming en starten we met uitladen en de monteur gaat uw meubels weer op de gewenste plek voor u monteren.

Dus kortom, heeft u een professioneel verhuisbedrijf nodig die met u meedenkt en uw verhuizing tot in de uiterste perfectie regelt en uitvoert?

Geen probleem, het enigste wat u moet doen is gewoon even Magic Movers bellen!
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan op onze website

Magic Movers voor verhuizing met totale zorg.


Jan Tademaweg 10
2031 CV Haarlem
023-5766852

http://www.magicmovers.nl/ Advertentienummer: 40531705

Meer advertenties van Magic Movers

Link: