Jungle etnische ketting - Houten Ketting Op Standaard - 35

€ 14,95
Provincie
Prijs:
€ 14,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Goes, ZE
Adverteerder:
Het Betere Merk
Telefoon:
0636481691
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.48734,3.893054
Het Betere Merk
Jungle etnische ketting - Houten Ketting Op Standaard - 35
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

JUNGLE etnische ketting is de perfecte keuze voor liefhebbers van opvallende ornamenten. Misschien zal deze decoratie zeker de ogen van uw gasten trekken. Het zal er geweldig uitzien in de woonkamer, eetkamer of op kantoor. Deze interessante decoratie zal het oog elke keer verrassen als je ernaar kijkt. De decoratie is gemaakt van MDF, bestaat uit een houten ketting die is bevestigd aan een stabiele standaard op een houten handvat. De totale afmetingen van de decoratie zijn 35 cm hoog. De fabrikant Atmosphera Créateur d'Intérieur staat voor de hoogste kwaliteit en heeft daarom voor de kleinste details en zorg gezorgd. Deze decoratie is ook een geweldig cadeau voor degenen die van exotische ornamenten houden. Bekijk de andere huisdecoraties uit de Atmosphera Créateur d'Intérieur-collectie en laat je stijl zien!

Jungle etnische ketting - Houten Ketting Op Standaard - 35 cm - Ornament - Woondecoratie - MDF

JUNGLE etnische ketting is de perfecte keuze voor liefhebbers van opvallende ornamenten. Misschien zal deze decoratie zeker de ogen van uw gasten trekken. Het zal er geweldig uitzien in de woonkamer, eetkamer of op kantoor. Deze interessante decoratie zal het oog elke keer verrassen als je ernaar kijkt. De decoratie is gemaakt van MDF, bestaat uit een houten ketting die is bevestigd aan een stabiele standaard op een houten handvat.

De totale afmetingen van de decoratie zijn 35 cm hoog. De fabrikant Atmosphera Créateur d'Intérieur staat voor de hoogste kwaliteit en heeft daarom voor de kleinste details en zorg gezorgd. Deze decoratie is ook een geweldig cadeau voor degenen die van exotische ornamenten houden. Bekijk de andere huisdecoraties uit de Atmosphera Créateur d'Intérieur-collectie en laat je stijl zienSpecificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 3560238710609
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Atmosphera Créateur d'intérieur®

http://www.hetbeteremerk.nl/ Advertentienummer: 46066613

Meer advertenties van Het Betere Merk

Link: