Tweedehands Nikon FTZ Mount Adapter CM2356

€ 189
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 189
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
landelijk, ZH
Adverteerder:
Cameraland
Activiteit:
5 jaar actief op Marktnet
Positie
52.04558,4.645496
Cameraland
Tweedehands Nikon FTZ Mount Adapter CM2356
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tweedehands Nikon FTZ Mount Adapter CM2356

Nikon Nikon FTZ lensadapter - Slimme lensadapter

De Nikon FTZ lensadapter is een geweldige manier om voor Nikon spiegelreflexen ontworpen objectieven op een Nikon Z camera te kunnen gebruiken. Je hoeft na overstappen naar het Nikon Z systeem geen afscheid van je geliefde (en kostbare) Nikkor lenzen te nemen want je kunt ze gewoon blijven gebruiken.

Voor alle Nikkor lenzen

De FTZ lensadapter is van het slimme type, we bedoelen daarmee dat zaken als de automatische scherpstelling en het diafragma blijven werken. Je kunt de adapter gebruiken met elke lens die Nikon ooit voor haar spiegelreflexen heeft ontworpen! Bij oudere objectieven is er uiteraard een aantal beperkingen maar vanaf het type AI kun je gebruik maken van AE of AF/AE. Je maakt in het geval van AF gebruik van de superieure autofocus van de Z camera's, zoals de scherpstelpunten die 90% van het beeld beslaan.

Stabiliserend

Omdat de Z camera's over ingebouwde IBIS beeldstabilisatie beschikken kun je ook gestabiliseerd werken met oude lenzen zonder beeldstabilisatie. Hierbij schakelt de camera over van een 5-assige naar een 3-assige werking. Bij gebruik van lenzen die wel VR-stabilisatie hebben worden de stabilisatie van de lens en de camera gecombineerd voor een nog grotere effectiviteit.

Weerbestendig

De FTZ adapter is net zoal de Z camera's en de Z objectieven weer- en stofbestendig uitgevoerd zodat hij niet de zwakke schakel in de keten zal zijn.

http://www.cameraland.nl/ Advertentienummer: 58334345

Meer advertenties van Cameraland

Link: