Tweedehands Olympus OM-D E-M1X Body Zwart CM1470

€ 1.649
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 1.649
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
landelijk, ZH
Adverteerder:
Cameraland
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.04558,4.645496
Cameraland
Tweedehands Olympus OM-D E-M1X Body Zwart CM1470
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tweedehands Olympus OM-D E-M1X Body Zwart CM1470

Olympus Olympus OM-D E-M1X

Met zijn geïntegreerde verticale greep, een ongekend betrouwbare stof-, spat- en vorstbestendige behuizing en talrijke functies die professionele fotografen eisen, biedt de E-M1X ongekende controle, ergonomie en stabiliteit terwijl professionele resultaten worden geleverd onder alle weersomstandigheden. Met een nieuwe gyrosensor heeft Olympus hun veelgeprezen 5-assige sync image beeldstabilisatie naar een nog hoger niveau gebracht tot een maximale compensatie van maar liefst 7,5 sluitertijdstappen.

Belangrijkste kenmerken OM-D E-M1X:
  • Ontwikkeld om professionele resultaten te behalen met maximale betrouwbaarheid en bruikbaarheid
  • Intuïtief ontwerp met geïntegreerde verticale handgreep voor uitstekende ergonomische besturingselementen in horizontale en verticale modus
  • Stof-, spat- en vorstbestendigheid
  • Beeldstabilisatieprestaties tot maximaal 7,5 EV compensatiestappen
  • AF-systeem met verschillende AF-targetmodi en -instellingen en een Intelligent Subject Detection AF
  • 20,4 MP Live MOS-sensor met supersonisch wavefilter voor stofreductie
  • Dual TruePicVIII high-speed beeldprocessors die snelle reactietijd en innovatieve functies mogelijk maken

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Het OM-D AF-systeem is volledig herontwikkeld en biedt extra focuspunten en een intelligente AF dat het onderwerp kan herkennen en deze dan automatisch volgt. De snelle opnamemogelijkheden zijn verbeterd en een anti-flickerfunctie is toegevoegd. Verdere verbeteringen, omvatten o.a. handheld High Res Shot, een live ND-filterfunctionaliteit, evenals een aanpasbaar menu, USB-voeding & oplaadmogelijkheden en twee UHS II SD-kaart slots.

Een nieuwe maatstaf voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en bruikbaarheid

Met een geïntegreerde verticale handgreep levert de E-M1X dat extra in veilig vasthouden en betrouwbaarheid waar veel professionals naar op zoek zijn. Omdat het ontwerp hetzelfde is voor zowel de verticale als horizontale positie, genieten gebruikers van dezelfde intuïtieve handbewegingen in portret- en landschapsformaatopnames.

De lay-out, vorm en hoogte van alle knoppen en schakelaars zijn volledig opnieuw ontworpen om een bediening te leveren waarbij de gebruikers zich kunnen concentreren op het maken van foto's via de zoeker - met een nieuw optisch ontwerp met een vergroting van 0,83x (35mm-equivalent). Een multi-selector joystick is inbegrepen in zowel de horizontale als de verticale positie, zodat gebruikers snel focusgebieden kunnen verplaatsen. Naast de standaard vergrendelschakelaar, kun je met de nieuwe C-lock-schakelaar de besturingselementen in de verticale positie vergrendelen en kiezen voor vergrendeling van door zelf geselecteerde besturingselementen.

De gerenommeerde OM-D-weerafdichting is in de E-M1X naar een hoger niveau gebracht en is hierdoor een van de beste ter wereld. De tests die strenger zijn dan IPX1 stellen de gebruikers in staat in de meest extreme weersomstandigheden te kunnen blijven fotograferen. Stof-, spatwater- en vorstbestendige-prestaties blijven behouden, zelfs wanneer een afstandsbediening, microfoon of hoofdtelefoon wordt aangesloten.

Het stofreductiesysteem van de sensor is voorzien van een verbeterd Super Sonic Wave Filter (SSWF) met speciale coating die 30.000 keer per seconde trilt. Dit vermindert de kans dat foto's en apparatuur door stof of vuil worden verknoeid met factor 10. Verdere functies die de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de camera verbeteren, zijn onder andere een constructie die warmte afvoert bij het opnemen van films en bij repeterende opnamen en een topklasse sluiter met een levensduur van wel 400.000 bewegingen.

Door een

http://www.cameraland.nl/ Advertentienummer: 47488886

Meer advertenties van Cameraland

Link: