EMicro One Elektrische step

€ 899,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 899,95
Sinds:
2 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Free Wheely
Telefoon:
0207372119
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.33377,4.852241
Free Wheely
EMicro One Elektrische step
Versturen

Alle velden zijn verplicht

EMicro One Elektrische step

Omschrijving:

De door Micro Mobility ontwikkelde emicro one is step is zeer snel en zit bordevol innovaties. Het is het lichtste electrisch aangedreven vervoermiddel ter wereld! De electrische motor is in Zwiterland ontwikkeld en volledig ingebouwd in het achterwiel. Hij heeft een hybride aandrijving, waarbij hij je bij elke stap een extra boost meegeeft. Hiermee kun je een topsnelheid van 20 km/u bereiken, maar je kunt de maximum snelheid desgewenst ook instellen op 10 of 15 km/u.

We hebben deze step uitgebreid getest en zijn razendenthousiast. Je bent sneller dan de meeste fietsers en tegelijkertijd heb je een vervoermiddel dat zo compact is dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Het zorgt voor een nieuwe vorm van mobiliteit, waarmee je snel en stijlvol op je bestemming aan kunt komen. Ideaal voor in de trein of in de kofferbak van de auto. 

Let op! De emicro one is geen speelgoed en alleen door volwassenen te gebruiken.

Kleur: Zwart
Leeftijd: Volwassenen
Max. belasting: 100kg
Gewicht: 6,3 kg
Lagers: Abec 9
Afmetingen (uitgeklapt): 72cm-103cm
Afmetingen (ingeklapt): 66x25x10cm
Wieldiameter: 120mm
Type wiel: hard rubber PU
Deck: 41cm

 

Features Geïntegreerde naafmotor
De motor van de emicro one is geïntegreerd in de naaf van het achterwiel. De kleine motor met hoge rotatiesnelheid zorgt voor een vermogen van maar liefst 500W en een koppel van 4 Newton-meter, genoeg om je een topsnelheid te geven van 25 km/u.
Rempedaal Bewegingsdetectie
De rempedaal van de emicro one heeft een dubbele functie. Naast het remmen kan je de pedaal ook gebruiken om de motor volledig uit te schakelen. Wanneer je 3 keer achtereenvolgend de rem op het wiel tikt, schakelt dit de de motor en de sensoren uit. Om deze opnieuw te activeren, doe je de handeling gewoon opnieuw. Het innovatief en gepatenteerd sturingssysteem detecteert beweging, voetpositie en helling. Bestuurders vertrekken en houden snelheid door hun lichaamshouding en gebruiken de rem om te stoppen. Dit zorgt ervoor dat de emicro one volledig kabelvrij is en reduceert het energieverbruik.
Rijstanden Hellingsondersteuning
De emicro one telt drie rijstanden die gemakkelijk en draadloos te verzetten zijn met het meegeleverde schijfje in de doos. Het schijfje communiceert met de software in de step door magnetische inductie. Je hoeft enkel het pijltje op het schijfje naar de gewenste rijstand richten. Zoals hierboven reeds vermeld detecteert het sturingssysteem ook hellingen. De hellingsgraad wordt gecompenseerd door een hoger vermogen en koppel bergop. Bergop steppen vormt dus niet langer een probleem.
Communicatiedisplay Ultralicht
Vier discrete - in het platform ingebouwde - LED-lichtjes geven de gekozen rijstand en het resterende batterijniveau weer. Met amper 7,5 kg is de emicro de lichtste en meest compacte elektrische step ter wereld. Door te werken met hoogkwalitatief aluminium werd ervoor gezorgd dat de step toch sterk en stabiel blijft ondanks zijn lage gewicht. Daarnaast is hij ook nog eens makkelijk in te klappen en op te bergen.
Auto Aan/Uit Recuperatief remmen
Geïntegreerde sensoren voelen de beweging van de emicro en zorgen dat de motor aan wordt geschakeld. Na enkele seconden stilstaan valt de step automatisch in slaapmodus om energie te sparen. Naast het remmen door wrijving maakt de emicro one ook nog gebruik van het recuperatief remmen. Dit laadt de batterij opnieuw op en zorgt voor een kortere remafstand.
Wiel gemaakt uit verschillende materialen Snelle oplaadtijd
Het voorwiel van de emicro one is zacht aan de binnenkant en hard aan de buitenkant. Het zachte gedeelte dient om de schokken te absorberen, het harde gedeelte zorgt voor een nog langere duurzaamheid dan gewone rubberen wielen. De batterij van de emicro is in 60

http://www.freewheely.nl/ Advertentienummer: 52646927

Meer advertenties van Free Wheely

Link: