Popal Daily Dutch N3 Meisjesfiets 24 inch

€ 369
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 369
Sinds:
3 weken
Gezien:
29 keer
Plaats:
Barendrecht, ZH
Adverteerder:
Fietsenwinkel Barendrecht
Telefoon:
0180234017
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
51.84825,4.501569
Fietsenwinkel Barendrecht
Popal Daily Dutch N3 Meisjesfiets 24 inch
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Dit zijn de 2020 modellen met een luxere voordrager en bagagedrager !Popal Daily Dutch N3 meisjesfiets 24 inch is een transportfiets in de categorie Kinderfietsen. De Popal Daily Dutch N3 meisjesfiets 24 inch is een zeer hippe fiets. Dankzij zijn luxe uitstraling en zijn mooi afgewerkte kleuren is de fiets een plaatje om te zien. Daarbij zorgt de voordrager ook voor een stoer element in het geheel. Natuurlijk is de voordrager ook erg handig voor het vervoeren van spullen of een tas. Dit is dé fiets om op het schoolplein mee te verschijnen.

Er is niets handiger dan een goede stevige fiets waarop ook makkelijk dingen vervoerd kunnen worden. Zo kun je altijd je schooltas mee zonder je schouders, rug of nek te belasten en is het ook makkelijk om andere dingen mee te dragen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je fiets een hip en trendy is. Je wilt op de leeftijd van acht tot tien jaar natuurlijk niet op elke willekeurige fiets op het schoolplein verschijnen! Daarbij moet de fiets vanzelfsprekend ook veilig en praktisch zijn en is het ook wel prettig als je er comfortabel op kunt zitten. Maar bestaat er wel een fiets die aan al die eisen voldoet en die ook nog een beetje betaalbaar is? Zeker wel. Niets meer en niets minder dan de Popal Daily Dutch meisjesfiets!

Popal Daily Dutch N3 Meisjesfiets 24 inch

De fiets is ook erg veilig. Hij komt met een stevige terugtraprem en de fiets heeft een stevig frame. Dankzij de gesloten kettingkast zal er op geen mogelijke manier een touwtje van een jas of iets anders in de ketting kunnen raken waardoor er met een veilig gevoel het pad op kan worden gegaan. De drie versnellingen zorgen ervoor dat er altijd op je eigen tempo gereden kan worden en de bel zorgt ervoor dat iedereen je hoort wanneer ze aan de kant moeten gaan. Dankzij de standaard en het ringslot kan de fiets zelfs in de drukste stalling veilig worden weggezet en dankzij het heerlijk luxe comfortabele zadel is zelfs een langer ritje nog plezierig om te maken. En als je op een avond bij vriendjes of vriendinnetjes wegkomt kun je dankzij de voor en achterverlichting nog veilig over straat.

De Popal Daily Dutch N3 meisjesfiets 24 inch is dé ideale meisjesfiets op dit moment. Wij weten zeker dat je er na het lezen van de beschrijving net zo over denkt en niet kan wachten om er één te krijgen.

 Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Popal
  • SKU (eigen artikel code): 4257

http://www.fietsenwinkelbarendrecht.nl/ Advertentienummer: 41112753

Meer advertenties van Fietsenwinkel Barendrecht

Link: