Vogue Maximus S7

€ 1.599
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 1.599
Sinds:
1 week
Gezien:
22 keer
Plaats:
Elsendorp, NB
Adverteerder:
Budgetbikes Brabant
Telefoon:
0653914243
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.57884,5.767385
Budgetbikes Brabant
Vogue Maximus S7
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

+ Bafang Max Drive middenmotor
+ Aluminium frame
+ Shimano Acera schakelsysteem
+ Verende voorvork
+ LCD DisplayVOGUE MAXIMUS S7

De Vogue Maximus is een sportieve mountainbike, met het gemak van elektrische ondersteuning. Een stoere elektrische mountainbike voor door vele bospaden te gaan of een uitdagende fietstocht!

De Vogue Maximus is voorzien van een krachtige Bafang Max Drive middenmotor. Het Bafang display op het stuur biedt u de beschikking over vijf verschillende standen van ondersteuning. Via het lcd-display in het midden van het stuur kunt u alle belangrijke informatie aflezen. Denk aan batterij-indicatie, aantal kilometers en snelheid

De accu is geplaatst op de onderbuis in het midden van het frame. Doordat de motor en de accu centraal zijn geplaatst, behoudt u een goede fietshouding en bent u wendbaar en stabiel. De 36V accu geeft u een actieradius tot 80 km (maximaal bereik). De accu is uitneembaar en makkelijk op te laden.

De Vogue Maximus heeft een aluminium zwarte zadelpen en is door de quick release eenvoudig in hoogte te verstellen. De fiets is voorzien van een Shimano schakelsysteem met 7 versnellingen en zorgt voor een optimaal fietsplezier! Met de combinatie van een hydraulische schijfremmen, kunt u ook op hoge snelheid altijd uitstekend remmen. Dit zorgt voor extra veiligheid!Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Type: external
  • Import prijs: € 1599,00

http://budgetbikesbrabant.nl/ Advertentienummer: 46877101

Meer advertenties van Budgetbikes Brabant

Link: