Qwic Premium Q MN8 belt dames

€ 4.899
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 4.899
Sinds:
4 dagen
Gezien:
51 keer
Plaats:
Barendrecht, ZH
Adverteerder:
Fietsenwinkel Barendrecht
Telefoon:
0180234017
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.84825,4.501569
Fietsenwinkel Barendrecht
Qwic Premium Q MN8 belt dames
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Qwic Premium Q MN8 belt dames

Omschrijving:

Wanneer je op zoek bent naar dé ideale en unieke fiets voor de forens, hoef je niet ver te zoeken. De fiets is onder andere voorzien van een Nexus naafversnelling van 8. Verder krijg je bij deze fiets altijd 5 jaar fabrieksgarantie inclusief haal- en brengservice aan deur.

Standaard zit bij deze fiets een accustation, hiermee laad je je accu op het ideale manier weer op. De technologie die gebruikt wordt zorgt ervoor dat jouw accu een lange levensduur tegemoet gaat.

Daarnaast is de fiets ontzettend comfortabel en krachtig. Deze e-bike beschikt namelijk over een motor van het merk Brose, welke voorzien is van interne riemoverbrenging. Dankzij een koppel van maar liefst 90Nm, kunnen we met trots zeggen dat deze middenmotor de snelste en sterkste is van dit moment. Dankzij het feit dat de motor met een riem wordt aangedreven, is de motor vrij stil.

De Qwic Premium Q MN8 Belt heren is de meest luxe fiets binnen de Premium serie van QWIC. Echt het beste van het allerbeste is gemonteerd op dit model fiets. Van beltdrives van het merk Gates en een versnellingsnaaf van Nexus. Daarnaast kan de motor worden aangestuurd via een display in het middenconsole. De bediening vindt plaats bij het linkerhandvat, zo hoef je je handen niet los te doen van het stuur tijdens het fietsen.

 

 Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Levertijd: 1 dagen
  • Merk - Algemeen: Qwic
  • SKU (eigen artikel code): 37112

http://www.fietsenwinkelbarendrecht.nl/ Advertentienummer: 43238246

Meer advertenties van Fietsenwinkel Barendrecht

Link: