Buitenband Schwalbe Marathon Plus SmartGuard 37-622 - Zwart

€ 27,49
Provincie
Prijs:
€ 27,49
Sinds:
2 weken
Gezien:
9 keer
Plaats:
Apeldoorn, GE
Adverteerder:
Fietsonderdelen Outlet
Telefoon:
085-0606412
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
52.57792,4.807313
Fietsonderdelen Outlet
Buitenband Schwalbe Marathon Plus SmartGuard 37-622 - Zwart
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Buitenband Schwalbe Marathon Plus SmartGuard 37-622 - Zwart

Omschrijving:

De Buitenband Schwalbe Marathon Plus SmartGuard (37-622 Zwart met Reflectie) is wereldwijd de enige fietsband die zich onplatbaar mag noemen

De Buitenband Schwalbe Marathon Plus SmartGuard (37-622 - Zwart met Reflectie) is wereldwijd de enige fietsband die zich ‘onplatbaar’ mag noemen. Dit vanwege zijn unieke, gepatenteerde anti-leklaag - vijf millimeter dik en gefabriceerd uit speciaal en zeer elastisch rubber. Zelfs punaises kunnen deze band niet lek krijgen! De nieuwe Schwalbe Marathon Plus is echter niet alleen ‘onplatbaar’. De band rolt nu ook lichter dan ooit en hij gaat dankzij de ‘Anti-Aging’ zijwanden ook geweldig lang mee. Tevens geschikt en gecertificeerd voor snelle E-bikes.
 

Specificaties Schwalbe Marathon Plus:
 • Grootte: ETRTO 37-622 / 28 x 1 5/8 x 1 3/8
 • Type: Draadband
 • Rubbermengsel: Endurance
 • Uitvoering: SmartGuard
 • Kleur: Black-Reflex
 • Skin: Twin
 • Gewicht: 900 g (32 oz)
 • Bandenspanning: 4.00 - 6.00 Bar (55 - 85 psi)
 • Max. belasting: 95 kg
 • EPI: 67
 • ECE: Ja

Kenmerken Schwalbe Marathon Plus SmartGuard Rolt lichter

Door de unieke anti-leklaag is het gewicht van de Schwalbe Marathon Plus iets hoger. Hoewel de Marathon Plus iets meer weegt, zijn de roleigenschappen van deze band uitstekend. De laboratoriumtest bevestigt objectief wat men op de fiets al subjectief kan ervaren - de nieuwe Marathon Plus rolt duidelijk lichter dan andere fietsbanden met een vergelijkbaar dikke anti-leklaag.

Langere levensduur

De originele Marathon Plus is nu beschermd tegen voortijdige veroudering door weersinvloeden of tegen overbelasting vanwege te lage luchtdruk. Wij hebben namelijk een speciale ‘Anti-Aging’ technologie ontwikkeld. Deze maakt de zijwanden van de Marathon Plus extreem bestand tegen lelijke scheurtjes.

Daarnaast doet de Marathon+ zijn naam eer aan met een nieuwe rubbermix: het Endurance-compound rolt duizenden kilometers met uitstekende rijeigenschappen en geringe slijtage.

Spaart natuurlijke grondstoffen

De anti-leklaag van de Marathon Plus is uiterst elastisch. Dat is dubbel belangrijk - voor de totale bescherming én voor de dynamische rolbeweging. De grote elasticiteit kan alleen gerealiseerd worden met speciaal rubber, waarin een grote hoeveelheid natuurlijk rubber verwerkt is.
Natuurlijk rubber is een kostbare grondstof. Via recycling is het alleen op zeer kostbare wijze te verkrijgen. Ondanks dat kiest Schwalbe daar toch voor. Bij de nieuwe Marathon Plus bestaat de anti-leklaag dan ook voor een deel uit gerecycled natuurlijk rubber.

Uitstekende fietsband voor E-bikes

Over de E-bikes wordt veel gesproken. Belangrijk daarbij is dat ze afgemonteerd worden met uiterst stabiele anti-lekbanden die een lange levensduur hebben. Natuurlijk voldoet de Marathon Plus aan alle eisen die aan een buitenband voor E-bikes gesteld worden. Dit geldt niet alleen voor E-bikes met trapondersteuning tot 25 km/u. De nieuwe Marathon Plus is in alle gangbare maten met het Europese keurmerk gecertificeerd voor E-Bikes tot 50 km/u. De volgende maten hebben het ECE-R75 keurmerk: 47-406, 47-599, 37-622, 40-622 en 47-622.

Level 6 | SmartGuard

De meest effectieve anti-leklaag die er voor fietsbanden is. Een massieve, 5 mm dikke laag uit elastisch, speciaal caoutchouc geeft langdurige bescherming ook bij al ingereden voorwerpen. Zelfs een ingereden punaise blijft "hangen" in het rubber zonder enige schade aan te richten.Bestellen kan via onze website. Klik op de link hieronder.
Afhalen is niet mogelijk. Voor een snelle levering, ligt onze voorraad bij onze externe verzendpartner


Specificaties:

 • Conditie: Nieuw
 • Levering: Verzenden
 • Merk - Algemeen:

Meer advertenties van Fietsonderdelen Outlet

Link: