Zoeken naar tekst
Postcode of plaats
Afstand
Prijs van/tot
Rubriek

Fiets onderdelen

New Looxs Vigo Single

New Looxs Vigo Single € 57,95

New Looxs Vigo Single Wie veel kilometers maakt mag hoge eisen stellen aan tassen voor op de fiets. De New Looxs Vigo Single is een ruime schoudertas met een moderne haaksluiting. Door de extra vakken neem je al je spullen makkelijk mee en de regenhoes zorgt ervoor dat alles zeker droog blijft. De haken zijn instelbaar qua diameter en hierdoor passend te maken voor jouw bagagedrager.

€ 57,95 3 maanden+ Nederland, UT
New Looxs Zarah Black

New Looxs Zarah Black € 44,95

New Looxs Zarah Black De Lilly is een handige boodschappentas, gemaakt van waterafstotend Polyester. De fietstas heeft een ruim hoofdvak en 3 kleinere voorvakken. De haken zitten netjes weggewerkt in een ritsvak en door het reflecterende logo ben je ook in het donker goed zichtbaar.

€ 44,95 3 maanden+ Nederland, UT
Cameo double bag

Cameo double bag € 44,95

Cameo double bag De Cameo Double bag is een sterke fietstas gemaakt van het waterafstotende bisonyl. De fietstas beschikt over twee vakken van maarliefst 23 liter per stuk, dat maakt dit een ideale fietstas om de boodschappen te doen.

€ 44,95 3 maanden+ Nederland, UT
New Looxs Lilly Shopper

New Looxs Lilly Shopper € 32,95

New Looxs Lilly Shopper De New Loox Lilly Shopper heeft een hoofdvak en verschillende kleinere vakken. De montage betreft afdekbare haken voor bevestiging op de bagagedrager. Daarnaast is de tas voorzien van reflectie.

€ 32,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Blueline 30 Switch

Axa Blueline 30 Switch € 22,95

Axa Blueline 30 Switch De Blueline 30 is een kleine sportieve dynamo koplamp met een verrassend hoge lichtopbrengst van maar liefst 30 lux. De Blueline 30 biedt een geïntegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie. Beide functies zijn speciaal ontwikkeld om uw veiligheid te verhogen doordat u beter zichtbaar bent voor tegemoetkomend verkeer en zelf goed zicht hebt op de weg voor uw fiets. De robuuste beugel is geschikt voor elk wegtype, maar kan ook vervangen worden door een beugel voor semi-integratie met de meest voorkomende voorvorken. LICHTBUNDEL: 50 meter 'zien', 3000 meter 'gezien worden'. Comfort + Compact sportief design + Pr ...

€ 22,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Newton Cable 60/12

Axa Newton Cable 60/12 € 14,95

Axa Newton Cable 60/12 De AXA Newton 60/12 is een modern kabelslot, uitstekend geschikt voor kort gebruik of aanvullende beveiliging van uw fiets. De Newton is zeer gebruiksvriendelijk doordat de 4-cijferige code door u persoonlijk te bepalen is. U bergt hem gemakkelijk op door gebruik te maken van de bijgeleverde framehouder. Deze houder is voor alle typen Newton kabels gelijk, waardoor u deze ook onderling uit kunt wisselen. AXA Newton sloten onderscheiden zich door de chique roestvaststalen details en de luxe matte coating van de kabel. Het Newton kabelslot is 60 cm lang en heeft een diameter van 12 mm.

€ 14,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Newton 150/10

Axa Newton 150/10 € 19,95

Axa Newton 150/10 De AXA Newton 150 is een modern kabelslot, uitstekend geschikt voor kort gebruik of aanvullende beveiliging van uw fiets. De Newton is zeer gebruiksvriendelijk doordat de 4-cijferige code door u persoonlijk te bepalen is. U bergt hem gemakkelijk op door gebruik te maken van de bijgeleverde framehouder. Deze houder is voor alle typen Newton kabels gelijk, waardoor u deze ook onderling uit kunt wisselen. AXA Newton sloten onderscheiden zich door de chique roestvaststalen details en de luxe matte coating van de kabel. Het Newton kabelslot is 150 cm lang en heeft een diameter van 10 mm.

€ 19,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Newton U-lock Pro Mini

Axa Newton U-lock Pro Mini € 44,95

Axa Newton U-lock Pro Mini De AXA Newton mini is een gehard stalen U-vormig beugelslot met een modern ontwerp gecombineerd met een kabel, zeer geschikt voor gebruik bij fietsen of lichte gemotoriseerde tweewielers. De AXA Newton Mini is een gehard stalen U-vormig beugelslot met een modern design en wordt geleverd in combinatie met een kabel voorzien van 2 ogen. Deze combinatie van beugelslot en kabel is zeer geschikt voor gebruik bij fietsen of licht gemotoriseerde voertuigen. Door de lengte van 100 cm geeft de kabel u extra bewegingsruimte om uw rijwiel aan een vast object (bijv. lantaarnpaal) te verbinden. Het Mini U-slot is voorzien van ee ...

€ 44,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Blueline 30 Steady

Axa Blueline 30 Steady € 29,95

Axa Blueline 30 Steady De Blueline30 is een kleine compacte dynamo koplamp met een verrassend hoge lichtopbrengst van maar liefst 30 lux. De Blueline30 biedt een geïntegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie. Beide functies zijn speciaal ontwikkeld om uw veiligheid te verhogen doordat u beter zichtbaar bent voor tegemoetkomend verkeer en zelf goed zicht hebt op de weg voor uw fiets. Deze lamp schakelt automatisch aan en uit door de automatische licht/donker schakelaar en de lamp blijft nog 4 minuten branden als u stil staat. De robuuste beugel is geschikt voor elk wegtype, maar kan ook vervangen worden door een beugel voor semi-in ...

€ 29,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Pico 30 Switch

Axa Pico 30 Switch € 18,95

Axa Pico 30 Switch De AXA Pico30 is een mini powerpakket met een lichtopbrengst van 30 lux. Het compacte en slanke design is een aanwinst op sportieve fietsen. De Pico30 biedt een geïntegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie. Beide functies zijn speciaal ontwikkeld om uw veiligheid te verhogen doordat u beter zichtbaar bent voor tegemoetkomend verkeer en zelf goed zicht hebt op de weg voor uw fiets. De robuuste roestvaststalen beugel is geschikt voor elk wegtype, maar kan ook vervangen worden door een beugel voor semi-integratie met de meest voorkomende voorvorken.

€ 18,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Blueline 50

Axa Blueline 50 € 39,45

Axa Blueline 50 De Blueline50 is een kleine compacte dynamo koplamp met een zeer hoge lichtopbrengst van maar liefst 50 lux. De Blueline50 biedt een geïntegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie. Beide functies zijn speciaal ontwikkeld om uw veiligheid te verhogen doordat u beter zichtbaar bent voor tegemoetkomend verkeer en zelf goed zicht hebt op de weg voor uw fiets. De robuuste 2-assige stalen beugel is geschikt voor elk wegtype, kan uw lamp in iedere gewenste positie stellen en kan ook vervangen worden door een beugel voor semi-integratie met de meest voorkomende voorvorken. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor aansluiting ...

€ 39,45 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Foldable 800

Axa Foldable 800 € 37,95

Axa Foldable 800 De AXA Foldable is het eerste slot in de nieuwe generatie vouwsloten. De foldables zijn eenvoudig in gebruik, licht, lang, sterk en betaalbaar. De vouwsloten van AXA variëren in lengte en dikte van de schakel. De reeks sloten start met de AXA Foldable 600-Serie (6mm dikke schakel, 95 cm, oranje of donkergrijs). Dan volgt de AXA Foldable 800-Serie (8mm dikke schakel, 100 cm, oranje of donkergrijs). En voor de fietsverzekering is er ook nog de AXA Foldable 1000-Serie (10mm dikke schakel, 105 cm, donkergrijs, ART 2 keurmerk). Deze sloten zijn ideaal als tweede slot voor het vastzetten van uw E-bike.

€ 37,95 3 maanden+ Nederland, UT
AXA Muur Anker ART****

AXA Muur Anker ART**** € 28,95

AXA Muur Anker ART**** Het AXA anker is geschikt voor montage op muur of vloer en kan binnen en buiten gebruikt worden. Het muur-/vloer anker heeft een veilig gehard stalen plaat en een 14 mm diameter gehard stalen beugel. Het anker voldoet aan de Nederlandse ART 4 sterren norm en heeft goedkeur voor het afsluiten van een verzekering. Een slimme keuze voor de beveiliging van motor of scooter. Het AXA anker is uitgevoerd in een opvallende oranje kleur dat past bij de huisstijl van AXA. Bouten voor bevestiging worden bij het anker geleverd.

€ 28,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Flexible Mounting

Axa Flexible Mounting € 4,95

Axa Flexible Mounting De AXA Flex Mount zijn 2 flexibele bevestigingsstrips waarmee een slot eenvoudig op het frame van een fiets gemonteerd kan worden. Als er geen montagegaten in het frame van de fiets zitten om een ringslot te monteren kunnen deze flexibele strips gebruikt worden. Daarnaast komen ze ook goed van pas als er geen gaten in het frame zitten voor een bidonhouder maar je toch een vouwslot aan het frame wilt vastmaken. De strips passen ook op afwijkende framebuizen.

€ 4,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Defender Ringslot

Axa Defender Ringslot € 27,95

Axa Defender Ringslot De AXA Defender is een hoogwaardig frameslot met een innovatief design door de mogelijkheid een plug in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken en zo uw fiets aan een vast object te verbinden.Het Defender ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. De ergonomische bedieningsknop en de sleutel met online sleutelservice bieden u maxima

€ 27,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Rigid 180 Kabelslot

Axa Rigid 180 Kabelslot € 10,95

Axa Rigid 180 Kabelslot De AXA Rigid is een standaard kabelslot, geschikt voor kort gebruik op plaatsen waar het diefstalrisico laag is. Dit kabelslot is gebruiksvriendelijk doordat u de sleutel niet hoeft te draaien om de kabel te vergrendelen. U bergt hem gemakkelijk op door gebruik te maken van de bijgeleverde framehouder. Het kabelslot is 150 cm lang, de diameter van de kabel bedraagt 8 mm. De kabel is voorzien van een stevige kunststof coating zodat uw fiets niet wordt beschadigd.

€ 10,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa zipp

Axa zipp € 9,95

Axa zipp De Zipp is een basis kabelslot met sleutelbediening, welke geschikt is voor het afsluiten van uw fiets als u slechts kort weg bent. Het slot is eenvoudig te transporteren door deze in de click in frame houder te steken. Doordat de kabel is voorzien van een stevige kunststof beschermhoes wordt uw fiets niet beschadigd. De Zipp is leverbaar in 3 trendy kleuren; roze, blauw en groen.

€ 9,95 3 maanden+ Nederland, UT
Kabelslot 12 mm

Kabelslot 12 mm € 14,95

Kabelslot 12 mm

€ 14,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa Newton Promoto +2

Axa Newton Promoto +2 € 44,95

Axa Newton Promoto +2 De AXA Newton Pro Moto 2 kettingsloten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij fietsen of lichte gemotoriseerde voertuigen. De schakels van deze gehard stalen ketting hebben een diameter van 8,5 mm en het hangslot heeft een cilinder met anti boorplaat. De Newton Pro Moto 2 voldoet aan de eisen van het Nederlandse ART 2 sterren keurmerk en kan daardoor gebruikt worden om uw voertuig te verzekeren. De ketting is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige neopreen hoes die uw voertuig tegen beschadigingen beschermt. Het robuuste hangslot is voorzien van een stootvaste kunststof behuizing in het chique AXA design. De handma ...

€ 44,95 3 maanden+ Nederland, UT
Axa RLC 100 + Tas

Axa RLC 100 + Tas € 19,95

Axa RLC 100 + Tas De AXA Defender insteekketting van Nederlandse fabrikant AXA wordt gebruikt in combinatie met een AXA Defender ringslot. De Insteekketting, die gebruikt wordt om uw fiets vast te zetten aan een lantaarnpaal of hek, heeft een stalen ketting met een schakeldikte van 5,5mm. De lengte van de gehele ketting is 100cm. De 10mm plug-in is eenvoudig in te steken in het slot en binnen een makkelijke handeli

€ 19,95 3 maanden+ Nederland, UT
Toon per pagina
1 ... 40 41 42 43 44 ... 57
Advertenties 821 t/m 840 van totaal 1.131
RSS Feed