Verlichtingsset Spanninga Arco USB oplaadbaar

€ 22,95
Provincie
Prijs:
€ 22,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Apeldoorn, GE
Adverteerder:
Fietsonderdelen Outlet
Telefoon:
085-0606412
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
52.57792,4.807313
Fietsonderdelen Outlet
Verlichtingsset Spanninga Arco USB oplaadbaar
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Verlichtingsset Spanninga Arco USB oplaadbaar

Omschrijving:

Ultra dun en krachtig. De Spanninga Arco koplamp en achterlicht passen perfect op iedere MTB met haar gestroomlijnde design. De gebruikte COB LED technologie geeft een lichtopbrengst van 80 lumen (en 30 lumen achter) voor een perfect zicht tijdens de donkere uren. Het vervangen van batterijen is sowieso niet nodig met deze USB oplaadbare verlichtingsset (een kabel is bijgeleverd). Arco Set Met een indrukwekkende lichtopbrengst van maar liefst 80 (ARCO FRONT) en 30 (ARCO REAR) Lumen voegt de ARCO SET extra veiligheid toe aan je fiets en garandeert hij een optimale zicht en zichtbaarheid in zowel de stad als in een meer natuurlijke omgeving. Mlieuvriendelijk De ARCO SET komt op verschillende manieren tegemoet aan de wensen van elke moderne fietser: niet alleen door het gebruik van COB LED s, maar ook door de integratie van een oplaadbare batterij. Goed voor het milieu, omdat er geen noodzaak is om batterijen te vervangen. De ARCO SET wordt geleverd met 2 micro USB-kabels, welke gebruikt kunnen worden om de batterijen in slechts enkele uren via de laptop op te laden. Efficiënt De ARCO SET heeft een brandduur van 8u (in eco-modus), 10u (in flash-modus) en 5u (in de normale modus) en is zeer lichtgewicht

Ultra dun en krachtig. De Spanninga Arco koplamp en achterlicht passen perfect op iedere MTB met haar gestroomlijnde design. De gebruikte COB LED technologie geeft een lichtopbrengst van 80 lumen (en 30 lumen achter) voor een perfect zicht tijdens de donkere uren. Het vervangen van batterijen is sowieso niet nodig met deze USB oplaadbare verlichtingsset (een kabel is bijgeleverd).

Arco Set Met een indrukwekkende lichtopbrengst van maar liefst 80 (ARCO FRONT) en 30 (ARCO REAR) Lumen voegt de ARCO SET extra veiligheid toe aan je fiets en garandeert hij een optimale zicht en zichtbaarheid in zowel de stad als in een meer natuurlijke omgeving.

Mlieuvriendelijk De ARCO SET komt op verschillende manieren tegemoet aan de wensen van elke moderne fietser: niet alleen door het gebruik van COB LED s, maar ook door de integratie van een oplaadbare batterij. Goed voor het milieu, omdat er geen noodzaak is om batterijen te vervangen. De ARCO SET wordt geleverd met 1 micro USB-kabel, welke gebruikt kan worden om de batterijen in slechts enkele uren op te laden.

Efficiënt De ARCO SET heeft een brandduur van 8u (in eco-modus), 10u (in flash-modus) en 5u (in de normale modus) en is zeer lichtgewicht (<60g). Daarnaast beschikken de lampen over een handige batterij-laag-indicator: wanneer het lampje begint te branden is het tijd om de batterij op te laden. De ARCO SET wordt daarnaast geleverd met O-ringen, waardoor deze snel en eenvoudig op het stuur, de zadelpen of de achtervork kan worden bevestigd.Bestellen kan via onze website. Klik op de link hieronder.
Afhalen is niet mogelijk. Voor een snelle levering, ligt onze voorraad bij onze externe verzendpartner


Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 999176

Meer advertenties van Fietsonderdelen Outlet

Link: