Koplamp Spanninga Axendo 40 USB

€ 29,89
Provincie
Prijs:
€ 29,89
Sinds:
3 dagen
Gezien:
2 keer
Plaats:
Apeldoorn, GE
Adverteerder:
Fietsonderdelen Outlet
Telefoon:
085-0606412
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
52.57792,4.807313
Fietsonderdelen Outlet
Koplamp Spanninga Axendo 40 USB
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Spanninga AXENDO 40 Lux USB met 1 zeer krachtige LED en Reverse Beam Technologie. Voor een heldere, niet verblindende, lichtbundel.

De Koplamp Spanninga Axendo 40 USB, uit de elegante en krachtige AXENDO-range, onderscheidt zichzelf door zijn uitzonderlijke ontwerp, technologie, lichtopbrengst en verschillende stroomvoorzieningen. Voor elk type fiets en voor elk soort fietser biedt de AXENDO-range een perfecte lichtoplossing. Voor outdoor-activiteiten is er deze AXENDO USB-oplaadbare koplamp in 40 Lux uitvoering, met een indrukwekkende lichtopbrengst. De koplamp heeft een elegante, contrasterende siliconen band, welke de lamp een unieke uitstraling geeft.

De AXENDO 40 USB is uitgevoerd met 1 zeer krachtige REBEL LED en de unieke Reverse Beam Technologie , welke gezamenlijk zorgen voor een indrukwekkende lichtopbrengst van 40 Lux in een heldere, maar niet verblindende, lichtbundel. De koplamp is uitgerust met een flexibele, eenvoudig te monteren en snel los te maken beugel, welke op elk type stuur bevestigd kan worden. Daarnaast zorgt de geïntegreerde reflector voor een stukje extra veiligheid.
De sterke en duurzame lithium Li-Ion USB-oplaadbare batterij bevat drie functies: boost (40 Lux), normaal (20 Lux) en eco (10 Lux). Het schakelen van de ene functie naar de andere is zeer eenvoudig door de multifunctionele safe-switch: met één lange druk schakelt de lamp aan/uit en met een korte druk schakelt men tussen de functies. De respectievelijke branduren per functie zijn 8u (boost), 12u (normaal) en 16u (eco). Batterij bijna leeg? Geen probleem: de handige batterij-laag indicator geeft op tijd een signaal, zodat de batterij opgeladen kan worden met de bijgesloten USB-kabel in ongeveer 4 uren.

Technische specificaties Spanninga Axendo 40
  • Lichtbron: 1 witte LED>40 Lux
  • Stroomvoorziening: Li-Ion oplaadbare batterij via USB
  • Levensduur batterij:> 8u (boost) / 12u (continu) / 16u (eco)
  • Batterij-laag indicator: ja
  • Functies: Boost / Continu / Eco
  • Gewicht: <120g


Bestellen kan via onze website. Klik op de link hieronder.
Afhalen is niet mogelijk. Voor een snelle levering, ligt onze voorraad bij onze externe verzendpartner


Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Spanninga
  • SKU (eigen artikel code): 999159

Meer advertenties van Fietsonderdelen Outlet

Link: