Victoria Classic 1.3 elektrische fiets 28 Inch Bruin 3V

€ 469
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 469
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Premiumbikes
Telefoon:
0102103254
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.87574,4.48877
Premiumbikes
Victoria Classic 1.3 elektrische fiets 28 Inch Bruin 3V
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Victoria Classic 1.3 elektrische fiets 28 Inch Bruin 3V

Omschrijving:

Premiumbikes.nl heeft een mega assortiment elektrische fietsen, transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, en kinderfietsen met hoge kortingen. Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets? Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website. Tot wel €1000 korting op elektrische fietsen.

 • Deskundig en eerlijk advies.
 • Service aan huis mogelijk.
 • Onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel Nederland!
 • Wij leveren ook in België en Duitsland.
 • Wij zijn 7 dagen per week open.
 • Webshop keurmerk
 • Niet goed geld terug.
 • Levering door heel Europa.
 • Merkfietsen zoals Batavus, Sparta, Cortina, Ghost, Lapierre, Loekie, Victoria en BSP etc. worden 100% rijklaar geleverd.

Fietsen bekijken/proberen?
Wilt u liever een proefritje maken op een van de fietsen naar keuze? Geen probleem, U bent van harte welkom bij ons in de winkel.

Technisch ongewijzigd, het instapmodel met stijve voorvork in de klassieke fietswereld met 3-versnellingsnaaf en terugtrappen.

 

Wat maakt een retro fiets c.q. een citybike zo bijzonder?

Bij de beide series ligt de focus vooral op geschiktheid voor dagelijks gebruik. Geschiktheid voor dagelijks gebruik is een van de vier pijlers waarop de aankoop van een fiets moet zijn gebouwd. De andere drie pijlers zijn de ervaring die je opdoet tijdens het maken van een proefrit, het vakkundige advies van de fietsspecialist en tot slot zijn er nog de eigen smaak en voorkeuren.

 

VICTORIA hanteert als maatstaf de Duitse wegenverkeerswet (StVZO). Een uitrusting met

 • fietsverlichting,
 • reflectiestrips,
 • minimaal twee, onafhankelijk van elkaar functionerende remmen
 • en een fietsbel

geldt voor ons als de essentiële basisuitrusting voor een fiets waarop dagelijks wordt gefietst. En niet omdat je zo discussies met de politie voorkomt, maar een dergelijke uitrusting is praktisch en vergroot de veiligheid.

 

Met welke verlichting is de retro-bike van VICTORIA uitgerust?

Of je nu fietst op een trekkingbike, een retro fiets of een e-bike: zien en gezien worden, is het belangrijkste criterium als je als fietser deelneemt aan het verkeer. Daarom zijn alle VICTORIA Vintage- en Classic-fietsen uitgerust met LED-licht, dat de weg goed en gelijkmatig verlicht. Bovendien gaat LED-verlichting langer mee dan bijvoorbeeld halogeenlampen. Het risico dat je voor- of achterlicht het onderweg laat afweten, is daardoor vrijwel nul. De retro-bikes van VICTORIA zijn allemaal uitgerust met een naafdynamo, die zonder merkbare weerstand stroom levert.

Daarnaast zijn alle fietsen van VICTORIA uitgerust met een achterlicht met standlichtfunctie, zodat de andere verkeersdeelnemers je ook kunnen zien wanneer je voor het stoplicht staat te wachten.

 

Welke remmen en banden zitten er op onze stadsfietsen?

Allereerst, bij ons wordt ook in de categorie instapmodellen niet bespaard op kwaliteit en functionaliteit. En daarom zijn al onze stadsfietsen uitgerust met zogeheten V-brakes. Dat zijn velgremmen met aanzienlijk langere rem-armen dan die van de cantileverrem, een remtype dat vroeger veel werd gebruikt. Het gebruik van V-brakes is intussen vrijwel standaard. Want de voordelen liggen voor de hand: door de langere hefboom remt een V-rem beduidend effectiever. Een stadsfiets moet je minimaal één keer per jaar voor een routine-check bij de fietswinkel afleveren, o.a. om de slijtagegevoelige remblokjes en remkabels te laten vervangen die te lijden hebben onder de hoge efficiency van dit remtype. En mochten de velgen de slijtagegrenzen hebben overschreden, dan moet je deze ook laten vervangen.

Bij de banden gaat het er niet anders aan toe. Alle citybikes van VICTORIA zijn

http://www.premiumbikes.nl/aanbiedingen Advertentienummer: 51692251

Meer advertenties van Premiumbikes

Link: