Big Shot 9 Inch vibrating remote control silicone dildo

€ 84,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 84,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
29 keer
Plaats:
Etten-Leur, NB
Adverteerder:
VXM-retail
Activiteit:
9 jaar actief op Marktnet
Positie
51.53246,4.656912
VXM-retail
Big Shot 9 Inch vibrating remote control silicone dildo
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Big Shot 9 Inch vibrating remote control silicone dildo

Ga ballen diep op een vibrerende dildo met afstandsbediening die echt het hele pakket is!

De fallische kop, gebeeldhouwde schacht en parmantig scrotum zien eruit en voelen aan als het echte werk, terwijl je wordt getrild door 7 patronen die zoemen op 3 sterkteniveaus, voor in totaal 21 vibratiefuncties!

Gebruik het met of zonder de afstandsbediening, wat zorgt voor meer gemak tijdens solo spelen, en een opwindende krachtdynamiek tijdens partnerspel.

Dankzij de sterke zuignapbasis kun je hem op een gladde, harde ondergrond monteren en meenemen voor een rit, maar hij is ook compatibel met een harnas om met strap-on te spelen.

De waterdichte dildo kan zelfs in bad of onder de douche worden meegenomen voor stomend, nat plezier!

Dit premium materiaal is niet-poreus en ftalaatvrij voor een lichaamsveilige ervaring, maar niet compatibel met siliconen glijmiddelen.

Curve Toys staat bekend om hun ultra-realistische bio-huidformule die wordt gebruikt om de beste dildo's en speeltjes voor volwassenen ter wereld te maken.

Ze vervaardigen hun replicaproducten voor volwassenen in de VS met alleen lichaamsvriendelijke, ftalaatvrije en hoogwaardige materialen.

Hun gepatenteerde mix van bio-skin wordt in eigen huis gemengd, waardoor ze een leider zijn op het gebied van seksuele gezondheid.

Alle producten worden geïnspecteerd op superieure functionaliteit, zodat ze de waarde, kwaliteit en innovatie vertegenwoordigen van de fabriek tot de slaapkamer.

Bemand door experts met meer dan 60 jaar ervaring in de productie van volwassenen, Curve Toys is de perfecte combinatie van passie, creativiteit en ervaring; kortom, we kennen plezier.

Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan