Tantric flow massages:) Feel your divine energy!

Provincie Zuid-Holland
Sinds:
5 dagen
Gezien:
131 keer
Plaats:
Den Haag, ZH
Adverteerder:
Tantralover
Activiteit:
3 maanden actief op Marktnet
Positie
52.0705,4.3007
Tantralover
Tantric flow massages:) Feel your divine energy!
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tantric flow massages:) Feel your divine energy!

Hi mooie meid! Voor jou bied ik fijne ontspannen tantric style massage aan(op niveau), omdat je dat waard bent! Voel je ook veel ZIN in aanraking, juist NU?

t Beste tegen verveling is.., echt genieten! (mijn huis&ik zijn goed schoon; volledig virusvrij. relax svp??)

"Love is what we were born with. Fear is what we learned here!"

Beauty, vanuit mn pure hart, gun ik je graag een relaxed liefdevol moment, vol warmte en mijn oprechte aandacht!

Via workshops(Boom festival&Being Gathering),massagecursus 'Liefdesverklaring aan het Lijf', leerde ik veel; heb echt onwijze zin om mijn skills verder te verdiepen/verfijnen, vanuit zuiverheid! Ik wil NU groeien door nieuwe ervaringen, en waardeer evt je vertrouwen&tijd met een leuk kadootje.

Als jij je open stelt, IN het moment kan zijn, je overgeeft aan je ontspanning, is dat alles (wat ik van je verwacht). Met zuivere aandacht/liefdevolle aanraking, masseer ik je met care. Je hoeft alleen te ontvangen:)

De fijnste uitwisseling(energie) ontstaat vanuit verbinding. We beginnen met lekkere thee. Na massage mag je douchen evt(met plezier doe ik je rug/zelf doen ook prima). We ronden relaxed af met thee/water(evt fruit). Bij elkaar is de mooie ervaring +/- 1,5 - 2 uur.

Gelijkwaardigheid verdiept de harmonie echt, we zijn tijdens de massage allebei bloot(of ik draag een kimono). Een beetje dezelfde levensweg is voor mij 20 - 40 jr.

Wist je dat er minimaal 7 levels bestaan van sexuele energie/ontlading/genot? ??

Met dankbaarheid help ik je om te groeien naar het niveau van langdurige extase, een minutenlang ALLESomvattend orgasme (dit kan echt).

Mag ik je meenemen op de bijzondere weg van tantra(energie-uitwisseling op hoger niveau) Iedereen die zich echt verdiept weet dat tantra vooral gaat over het vrij laten stromen van je energie(niet over sex). Tantra is de enige spirituele stroming die de sexuele/kundalini/levens energie niet ontwijkt; de kracht wordt gebruikt om het lichaam te openen en authentieker, met meer levensvreugde & verbinding in het leven te staan??

Alles in het leven heeft de organische beweging van samensmelten_--_delen. Door je seksuele energie echt te omarmen voel je je autonomer, vitaler en full of joy! Ja.., work in progress ??

Het kan zijn dat er echt vanalles los komt, of dat je nog dagen nageniet.. Wil jij ook bewuster zijn, loslaten, het leven ten volste voelen en je energie vrij laten stromen?

Ik ben een open, charmante levensgenieter, en maak echt contact/verbinding. Hbo geschoold, aantrekkelijk, respectvol, vlotte vent en sta holistisch in het leven.

Mag ik je ontvangen met een touch of love? Je bent het echt waard! ??

“It’s time we saw sex as the truly sacred art that it is. A deep meditation, a holy communion and a dance with the force of creation.” ~ Marcus Allen

( Vanuit onvoorwaardelijke liefde&gunnen, bied ik je de massage aan. Als ik sex(uele) handelingen terug zou verwachten, voel je dit altijd. Hierdoor kan je je(onbewust) onvoldoende overgeven aan het moment, of je lichaam/geest zich lastiger verbinden met je Zijn.

Als je kundalini lekker stroomt, kan je body&spirit zich openen. Van jouw potentiële verrijking kan ik oprecht genieten, en hierdoor groei ik ook weer! Al langer weet ik dat deze eeuwenoude visie bijdraagt aan onze 'spiritopening' (bewuster in t leven staan). Vanuit begrip over verbindingen op hoger niveau, is lustgerichte sexenergie voor mij te oppervlakkig.... Graag ontmoet ik je voor de rijke combi van, persoonlijke groei&levensenergie/ ontlading/lol/verbinding. Voor mijn gevoel is dat de mooiste intentie, toch?! ?? )

Let s meet and enjoy Life!

Advertentienummer: 49982376
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan