Massage studio roses massage actie

€ 60
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 60
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
10.295 keer
Plaats:
Utrecht, UT
Adverteerder:
massage studio roses
Telefoon:
030-2511533
Activiteit:
12 jaar actief op Marktnet
Positie
52.08047,5.125399
massage studio roses
Massage studio roses massage actie
Versturen

Alle velden zijn verplicht

 

Massage studio roses massage actie

Onze massage studio is gevestigd in Utrecht. In onze sfeervolle studio kunt u terecht voor verschillende massages, zowel ontspannings als erotisch en body to body massage,s Deze worden gegeven door een team van leuke en spontane masseuses. Voor zowel heren, dames en paren. U kunt bij ons altijd vrijblijvend en zonder afspraak binnen komen. * Dagelijks geopend van maandag tot en met zaterdag van 11:00 uur tot 23:00 uur. Bij binnenkomst wordt u ontvangen door een van de receptionistes. Zij zal u alle mogelijkheden en prijzen uitleggen. De massages worden gegeven in sfeervolle kamers op ruime massage banken. Ook kunt u de massage genieten op een bed bij de body to body massage. U wordt gemasseerd met on geparfumeerde, met water afwasbare massage olie.

Erotische massage:

Een erotische massage is een massage gericht op erotiek. U krijgt een volledige lichaamsmassage, waarbij het meisje naakt staat te masseren. Bij deze massage wordt u tot een handmatig hoogtepunt gebracht.

Body to body massage: Een body to body massage is een uitbreiding van de erotische massage waarbij als extra het meisje met haar bovenlichaam u lichaam masseren.

Adres :Gansstraat 26

Postcode 3582 EH Utrecht

tel 030 2511533

http://www.bodymassage.nl/ Advertentienummer: 30515568
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan