Job for you!!! super verdiensten

Provincie Overijssel
Prijs:
Op aanvraag
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 maand
Gezien:
1.425 keer
Plaats:
Deventer, OV
Adverteerder:
Body en Sun Erotische Massagesalon
Telefoon:
0613991002
Activiteit:
12 jaar actief op Marktnet
Positie
52.26379,6.153251
Body en Sun Erotische Massagesalon
Job for you!!! super verdiensten
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Job for you!!! super verdiensten

Body & Sun, voor onze gast en onze masseuses sinds jaar en dag het best bewaarde geheim van Deventer, heeft nog enkele vacatures voor spontane, nette meiden/dames. Verhouding 50/50 verdiensten

Wij bieden jou een flexibele baan waarin je werkt in vast team binnen de gezellige, aangename sfeer van onze intieme massage salon. Ben je studente, of een huisvrouw of heb je een slecht betaalde baan. Wil je iets voor jezelf doen, verbreden je horizon en kijken of iets meer in de wereld is, dan kun je altijd bij ons ontspanning vinden en zeer goede financiële verdiensten. Je werkt bij ons zelfstandig, flexibel.

Ervaring is niet noodzakelijk. Je leert het van ons en we garanderen je een veilige arbeidsplaats waarin je privacy goed beschermd wordt. Alle nationaliteiten zijn welkom, geen discriminatie op de leeftijd, afkomst, kleur of taal.

Bij Body & Sun staat de gast centraal maar we dragen er ook zorg voor dat jij als medewerker van onze salon het respect krijgt, die jij verdient. Onze salon heeft een grote vaste klantenkring, die weet dat je bij Boy & Sun volledig in de watten wordt gelegd en altijd met een glimlach de deur verlaat net zo als ons personeel.

Kom een keer geheel vrijblijvend gezellig bij ons langs om kennis te maken en een rondleiding. We zijn gevestigd 3 min loopafstand van de centrale station of bel ons als je vragen hebt en lijkt het je gezellig om gaan te werken bij ons tel. 0613991002

http://bodymassagesalon.nl/ Advertentienummer: 51708900
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan