Onvergetelijke tijd beleven sensuele high class lady?

Provincie Noord-Holland
Prijs:
Gratis
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 week
Gezien:
469 keer
Plaats:
Schiphol-Rijk, NH
Adverteerder:
FennaClassLady
Activiteit:
3 weken actief op Marktnet
Positie
52.28431,4.757614
FennaClassLady
Onvergetelijke tijd beleven sensuele high class lady?
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Onvergetelijke tijd beleven sensuele high class lady?

Dear gentleman,
Mijn naam is Fenna. Ik ben een mooie, stijlvolle en charmante lady, HBO opgeleid en 100% Nederlands. Ik ben slank en heb een mooi zandloperfiguur, lekkere ronde billen en een zachte huid. Mijn borsten, zijn heerlijk stevig en helemaal puur natuur. Alle rondingen op de juiste plekken dus!
Ik bied een volledige GFE (Girlfriend Experience). Dit betekent een romantische date met knuffelen, (tong)zoenen, massages en vrijen zoals je met elk ander vriendinnetje zou doen. Ik ben gek op erotiek. Erotiek is iets dat me blijft fascineren, het is met iedereen weer anders en ook ik leer nog wel eens iets bij. Ik geniet van massages, zowel om te geven als te krijgen en houd ervan zowel teder vrijen als van zeer passionele seks. Op deze manier kom ik mensen tegen die ik anders misschien nooit ontmoet. De luxe en de spanning die het met zich mee brengt geven mijn leven net dat beetje extra.
Bij alle gelegenheden zal ik zeer stijlvol en charmant voor de dag komen. Ik draag prachtige lingerie, vaak gecombineerd met kousen, jarretels en high heels onder een mooi jurkje. Mocht je (andere) kledingvoorkeuren hebben, laat het me gerust weten.
Heerlijk eten, goede wijn, mooie hotels, varen op een jacht, vakanties/business trips en (culturele) uitjes zijn dingen waar je me heel blij mee maakt. Omdat ik me aan kan passen in vele situaties ben ik voor meerdere gelegenheden te spreken. Ik spreek ABN, ben hoogopgeleid en zeer sociaalvaardig.
Nog even dit… Vrijen gaat veilig en dus met condoom, ook orale seks. Veiligheid en respect voor beide partijen staan bovenaan.
Ben jij die gentleman die ik zoek en wil jij een onvergetelijke tijd beleven met een sensuele high class lady? Stuur dan gauw een bericht voor een afspraak.

X Fenna

Advertentienummer: 51694141

Meer advertenties van FennaClassLady

Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan