MISSCHIEN TE SNEL

Provincie Utrecht
Prijs:
Gratis
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
1 week
Gezien:
570 keer
Plaats:
Nieuwegein, UT
Adverteerder:
HottieSabrina
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
52.02114,5.073747
HottieSabrina
MISSCHIEN TE SNEL
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

 

MISSCHIEN TE SNEL

Dag mannen,

Niet een alledaagse oproep geloof ik, maar ik ga de uitdaging aan.

Als eerste en dat is dan ook gelijk voor mannen denk ik een afknapper, ik heb een dochtertje van 3 maanden. De so called vader is de dag van de positieve test met de noorderzon vertrokken. Sindsdien ben ik alleen en ook redelijk eenzaam. Mijn kleine sunshine is nu 3 maand en ik zou het leuk vinden om weer liefde naast mama liefde te voelen. Ook niet geheel verkeerd voor de kleine meid, ik zoek namelijk iets voor 4ever, ook al weet je het nooit van tevoren, ik geloof in soulmates en echte liefde.

Zo, dat hebben we gehad, naast mama ben ik studente, laatste jaar HBO, na een tussenpauze uiteraard. Ik ben 31 jaar, ben gek op koken, reizen en heb iets met kermissen, reuzenrad dan vooral, weet niet waarom, beetje nostalgie denk ik?

Mijn wensen in het leven en dan ook gelijk mijn doel, is een echt familie leventje op te kunnen bouwen. Mijn carrière wil ik niet opgeven, ben er nog niet eens mee begonnen haha, maar ik denk dat ik dit wel goed kan combineren. Ik weet namelijk wat ik wil, ga ervoor en maak het mogelijk. Ik houd ervan om mensen gelukkig te zien en probeer daar waar ik kan ook een steentje aan bij te dragen. Zo ga ik in December ziekenhuizen langs, elk jaar weer en breng een zak met cadeautjes heen voor de kindjes die kerst in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Ik doe vrijwilligerswerk 1 x per week bij een verzorgingshuis voor ouderen. Zingen, dansen, piano spelen… Noem het op! Het is zo heerlijk om die blije gezichten te zien!

Nou, dat was het wel een beetje! Ik hoop dat de mannen die nog steeds aan het lezen zijn, genoten hebben van mijn verhaaltje en me dit even laten weten.

Hoop snel iets te horen!

Kus Sabrina

Advertentienummer: 67208593

Meer advertenties van HottieSabrina

Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan