Ik voel me aangetrokken tot jongere mannen!

Sinds:
1 week
Gezien:
621 keer
Bewaard:
1 keer
Plaats:
Hasselt, BE
Adverteerder:
Tanja
Activiteit:
2 weken actief op Marktnet
Positie
0,0
Tanja
Ik voel me aangetrokken tot jongere mannen!
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Ik voel me aangetrokken tot jongere mannen!

Ik ben Tanja 64 jaar, nog in de bloei van mijn leven en beschouw mezelf ook niet als een oud vrouwtje. Het tegendeel kan ik ook bewijzen omdat ik altijd een jongere man heb gehad waar ik het bed mee heb gedeeld.

Helaas heeft mijn vorig seks maatje gestopt, omdat hij weinig tijd had voor mij. Maar ja er zijn mannen genoeg toch waar ik een keuze uit kan maken, en die ook wel met een milf spannende dingen wilt doen, vandaar ook deze oproep.

Hou van een lang voorspel standje 69, op zijn hondjes, lig graag onder of bovenop, maakt mij niet zo heel veel uit. Kan soms ook wel een tikkeltje dominant zijn en de touwtjes zelf in handen willen hebben, daar moet je ook mee om kunnen gaan!

Het is niet zo dat ik echt een Meesteres ben of zo, alhoewel ik ook wel eens graag een rollenspel wil doen, maar daar moeten we het beiden dan over eens worden.

Ik zoek dus een man in de leeftijdscategorie 20 tm 60 jaar, die ook op zoek is naar een vast seks maatje. Natuurlijk wil ook een goede band met je op kunnen bouwen, vind daarbij ook het vertrouwen belangrijk.

Zie je dit zitten dan laat gerust een berichtje achter!

Tanja

Advertentienummer: 56650009
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan