Ik ben een spontane gezellige studente

Provincie
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
2 dagen
Gezien:
288 keer
Plaats:
Velddriel, GE
Adverteerder:
Geertje
Activiteit:
7 jaar actief op Marktnet
Positie
51.76932,5.304366
Geertje
Ik ben een spontane gezellige studente
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Ik ben een spontane gezellige studente van 25 jaar en tussen het studeren door maak ik hier graag een babbel - en als het klikt nog wel meer. Ik hou van spanning en gezelligheid. Voor een intiem gesprek met een intellectuele, smaakvolle dame moet je bij mij zijn :). Als het klikt en we hebben het allebei naar onze zin doe ik wel meer dan alleen kletsen.

Online:

Wisselend, afhankelijk van mijn dagschema. Voel je vrij om me een berichtje te sturen als ik offline ben zodat we een moment af kunnen spreken om te chatten :).

Ik hou van:

Lieve, respectvolle en leuke mannen met een interessante persoonlijkheid die mijn interesse kunnen wekken door het scherm heen. Ik vind het leuk om lekker te flirten met elkaar, de spanning langzaam op te bouwen en elkaar dan helemaal gek te maken .

Ik hou niet van:

Onbeschofte, gierige mannen die me denken te kunnen commanderen. Behandel me met respect, dan doe ik dat ook bij jou . Ik heb bovendien geen interesse in (het bespreken van) extreme dingen zoals BDSM, poep- en plasseks en alles wat niet legaal is.

http://www.lizzy.biz/ Advertentienummer: 51042270
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan