Gebonden vrouw op zoek naar vast sexcontact

Prijs:
Gratis
Sinds:
1 week
Gezien:
254 keer
Plaats:
Utrecht
Adverteerder:
Yashi
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
0,0
Yashi
Gebonden vrouw op zoek naar vast sexcontact
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gebonden vrouw op zoek naar vast sexcontact

e kent het vast wel je hebt het allemaal lekker voor elkaar centen genoeg, vrienden genoeg, leuke baan en een leuk huwelijk.
Alleen is het huwelijk na een aantal jaar bij mij niet meer zo als in het begin. Dat kan natuurlijk ook niet maar mijn man is wel heel erg druk met zijn werk. Ik begrijp best dat ik het daardoor goed heb en ben hem daarvoor ook dankbaar maar ik mis wel een hoop liefde en aandacht.
de sex is niet meer wat het is geweest en ik ben sowieso altijd iets geiler geweest dan mijn man.
Ik heb daarom de stoute wens om er stiekem een vast sexcontact op na te houden zodat ik weer wat aandacht en spanning in mijn leven kan ervaren.
Misschien niet zo netjes maar ik kan de drang gewoon niet weerstaan.
Ik ben slank, geil, fris geschoren en verzorgd en van niveau, maar toch wil ik ook eens die wilde meid in mij loslaten komen.
Ik vind het zonde om al die geile gedachten die ik heb en die ik niet met mijn man kan delen zomaar in rook op te laten gaan.
Ik heb er geen problemen mee als je zelf ook getrouwd bent net als ik. We kunnen dit heel discreet doen zonder dat iemand er iets van te weten komt.
Ook zou ik het niet erg vinden als je jonger bent dan ik, ben zelf 47 en het is een grote fantasie om het met een jongeman te mogen doen. Het is geen must dat je jonger bent maar lijkt me wel spannend.

Ik hoop dat mijn advertentie je aanspreekt en dat ik gauw iets van je hoor want ik krijg al een nat poesje als ik denk aan alle spannende dingen die hieruit voort kunnen komen.

Xxx Yashi

Advertentienummer: 48939891
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan