Enkel seks, opwinding en genot

Provincie Noord-Holland
Prijs:
Gratis
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
6 dagen
Gezien:
331 keer
Plaats:
Den Helder, NH
Adverteerder:
Willma
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
52.95907,4.753723
Willma
Enkel seks, opwinding en genot
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Enkel seks, opwinding en genot

Na lang getrouwd te zijn geweest ben ik nu weer alleenstaand. Ondanks dat dit niet mijn eigen keuze is geweest (ik heb mijn ex betrapt en toen gescheiden), sinds ik weer alleen ben wil ik daar toch wel zoveel mogelijk van gaan genieten!

Ik heb geen zin meer in een relatie met alles erop en eraan en daarom zoek ik dus alleen seks, met een man die dat zelf ook voldoende vindt. Ben jij dus ook op zoek naar opwinding en genot? Dan kom ik graag met je in contact.

Wat voor een man zoek ik? Het liefste iemand die iets jonger is dan dat ik ben, maar als je van mijn eigen leeftijd bent mag je ook gewoon reageren. Ik ben trouwens 48, wel handig om te weten denk ik. Als je echt heel wat ouder bent dan heb ik er niet heel veel interesse in, maar je mag natuurlijk altijd een gokje wagen. Nu ik weer single ben wil ik ook lekker gaan experimenteren. Als je een beetje kinky ingesteld bent spreekt me dat erg aan!

Heb ik je interesse gewonnen met deze advertentie? Dan zie ik je berichtje graag tegemoet. Vraag maar raak wat je weten wil!

Wilma

Advertentienummer: 55112509
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan