Deze week draag je voor Daddy een wit slipje!

Provincie Noord-Brabant
Prijs:
Gratis
Sinds:
3 dagen
Gezien:
182 keer
Plaats:
Helmond, NB
Adverteerder:
Your daddy
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.48989,5.644176
Your daddy
Deze week draag je voor Daddy een wit slipje!
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Deze week draag je voor Daddy een wit slipje!

Deze week draag je voor Papa een witte string of een wit slipje als teken van onderworpenheid!!!Iedere keer als je naar jezelf kijkt en je ziet jezelf in je witte string of wit slipje dan denk je aan je Daddy!Papa weet dat het stof..van het kruisje..van je witte string/slipje de hele dag tegen dat lief..klein..kutje..van je heeft lopen te drukken!En als je s'avonds op bed ligt dan begin je het jezelf helemaal voor te stellen..dan gaan je vingers onder de dekens..in je wit broekje..en strelen je vagina..er verdwijnt een vingertje in..meerdere vingers volgen. Een vingertje gaat omhoog naar je clitoris..je stimuleert je knopje net zolang totdat het goed hard en stijf is geworden! Meisje ik weet dat je het jezelf helemaal in kunt beelden! Dat ik je kamer binnen kom gelopen! En ik zeg tegen je "Ik hoorde aaahh,,ooohh..ik dacht toch even kijken..maar ga maar gewoon door met waar je mee bezig was..let maar niet op mij!" Eigenlijk kan ik gewoon stiekem de geur van je geile spleet..door de dekens heen ruiken! En plotseling gooi je dekens opzij en zeg je tegen me "Kijk Daddy..ik draag een wit broekje voor u als teken van onderwerping..en ik was mezelf aan het vingeren..denkend aan hoe u..uw grote..dikke..piemel in mij zou stoppen!
Je bent een eerlijk meisje (18 t/m 30jaar) en dat wordt niet altijd door iedereen gewaardeerd!Je knokt hard om dingen in je leven te bereiken en je mist hierin wel eens de waardering van anderen.Op seksueel gebied ben je een vrije denker met..ondeugende gedachtes en fantasieën.Je bent ervaren of misschien wel onervaren maar je wilt juist ontdekken en ervaren..maar dan alleen met een man waar jij je vertrouwd mee voelt!
Iedere keer als je in je bedje ligt..klaar om te gaan slapen..en het stof van het kruisje..van je slipje.. begint tegen je kutje aan te drukken..krijg je steeds meer het gevoel dat je het wilt!
Ik ben een stijlvolle 48 jarige man (hbo, 1,80 m, slank/licht gespierd, donker haar en donkerbruine ogen) waarbij je kunt zijn wie je bent en die jou echt laat voelen dat jij zijn meisje bent.
Dankzij vrijheid in mijn werk kan ik gemakkelijk met je afspreken en jou ontvangen in een dorpje bij Eindhoven.

Meisje..ik weet dat je verborgen verlangens hebt..dat je nieuwsgierig bent geworden en mij daarom..een berichtje stuurt.
Het meeste plezier beleef je aan het ontdekken van nieuwe dingen.
Stuur een bericht..en reageer..

Ps Mijn blog is gratis!!!

https://daddycock.blogspot.com/ Advertentienummer: 55176242
Link:

Waarschuwing

Dit gedeelte van de site bevat erotisch materiaal.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor jongeren onder de 18 jaar.

Nee, bedankt

Doorgaan