SRSmedilux uv-C-licht - CW110-X Wit CW110-W

€ 1.047,38
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 1.047,38
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Zaandam, NH
Adverteerder:
Podiumtechniek B.V.
Telefoon:
+ 31 85 40 15 92 9
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.43714,4.803924
Podiumtechniek B.V.
SRSmedilux uv-C-licht - CW110-X Wit CW110-W
Versturen

Alle velden zijn verplicht

SRSmedilux uv-C-licht - CW110-X Wit CW110-W

Omschrijving:

De SRSmedilux CW110-X is een compact toestel dat de lucht reinigt door middel van uv-C-technologie. De krachtige uv-C-lampen maken bacteriën en virussen zoals corona-virus (COVID-19) onschadelijk.

SRSmedilux uv-C-licht wapen in de strijd tegen bacteriën en virussen!

Mensen en virussen, zoals het coronavirus, zijn al jarenlang met elkaar in gevecht. In medische ruimtes, zoals operatiekamers, gebruikt men al jaren uv-C-licht om ongewenste indringers te doden. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit een effectieve methode is om bacteriën en virussen te doden. Sinds de opkomst van COVID-19 is de vraag naar uv-C-technologie enorm toegenomen. SRSmedilux is ontstaan door deze toegenomen vraag naar uv-C-zuiveringsapparatuur. Podiumtechniek B.V. is de exclusieve distributeur in Nederland voor de uv-C-technologie van SRSmedilux.

Werking van de SRSmedilux CW110-X

Het apparaat is een compact toestel dat de lucht reinigt door middel van UVC-technlogie. De krachtige UVC-lampen vernietigen bacteriën, schimmels, gisten en virussen. Het werkt dus ook tegen COVID-19.

Dit product is ideaal om wachtruimtes van dokters en tandartsen te desinfecteren. Maar ook in de horeca en de sportschool kan dit apparaat gebruikt worden in de strijd tegen corona. Voor gemeenschappelijke ruimtes, zoals kleedruimtes in scholen of op de sportschool biedt het product een goede oplossing om het coronavirus op een veilige en praktische manier tegen te gaan.

Het apparaat vereist geen vergaande technische kennis. Het enige wat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken en op de knop drukken om het apparaat aan te zetten.

De CW110-X maakt uv-C-licht veilig voor mensen

UVC-licht heeft een groot nadeel. Het is namelijk schadelijk voor de menselijke huid en ogen. Daar is gelukkig een oplossing voor. Middels stille ventilatoren (< 20dB) wordt de lucht in de ruimte langs uv-C-lampen geleid met een capaciteit van 57 m3 per uur. Het apparaat is voorzien van een lichtdichte behuizing. Daardoor kunnen mensen zich veilig in dezelfde ruimte bevinden als het apparaat aan het werk is. Hierdoor is dit product van Podiumtechniek B.V. veiliger en gemakkelijker te gebruiken dan andere uv-C-apparaten op de markt.

Extra beveiliging van de CW110-X

Er zijn diverse extra beveiligingen in het apparaat ingebouwd. Zoals bijvoorbeeld:

  • Een waarschuwing als de uv-C-lampen vervangen moeten worden.
  • Als het apparaat een servicebeurt nodig heeft.
  • De uv-C-lampen worden uitgeschakeld zodra de behuizing wordt geopend, zodat het licht niemand kan beschadigen.
  • Het appraat is voorzien van luchtfilters om interne vervuiling van het apparaat en zorgt voor extra filtering van de lucht.
Gebruik van de CW110-X

Met de beugels hang je de CW110-X gemakkelijk aan de muur. Maar het compacte apparaat past ook op je bureau. De luchtzuivering van het apparaat is 57 m3 per uur. Omgerekend naar een plafondhoogte van 2 meter betekent dit:

  • Luchtzuivering 1x per uur bij een oppervlakte tot 23m²
  • Luchtzuivering 1x per 2 uur bij een oppervlakte tot 46m²
  • Luchtzuivering 1x per 4 uur bij een oppervlakte tot 92m²
  • Luchtzuivering 1x per 8 uur bij een oppervlakte tot 183m²
uv-C-technologie bestellen

Het apparaat is verkrijgbaar in een witte en een zwarte uitvoering. Het wordt uit voorraad geleverd, dus je hebt het snel in huis. Je kunt ook extra accessoires, zoals een standaard met of zonder wielen, een reserve luchtfilter of extra lampen bestellen. De PMX2A48 wordt gemaakt in Europa en geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.

Productspecificaties van de PMX2A48

Optische en akoestische beveiligingssignalen:

  • Groen: operationeel luchtzuivering

http://www.podiumtechniek.nl/ Advertentienummer: 51702237

Meer advertenties van Podiumtechniek B.V.

Link: