Oticon TV adapter 3.0

€ 131,95
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 131,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Hoorn, NH
Adverteerder:
AllesVoorOren
Telefoon:
0229755134
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.64987,5.089475
AllesVoorOren
Oticon TV adapter 3.0
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Oticon TV adapter 3.0 kan je rechtstreeks aansluiten op je draadloze hoortoestellen. Vanaf het Velox Platform beschikbaar. Stereo geluid rechtstreeks in je hoortoestellen.

Oticon TV Adapter 3.0 - Draadloos en stereo.

Zelfs met de allernieuwste en beste hoortoestellen kan het soms moeilijk zijn om van je favoriete TV programma of film te genieten. Met de Oticon TV Adapter 3.0 luister je draadloos met je hoortoestellen naar TV. Door de krachtige Velox chip in de nieuwste genaratie hoortoestellen hoor je draadloos stereo geluid in DolbyDigital in je hoortoestellen.

Oticon TV Adapter 3.0 wat kan ik ermee?

Met de TV Adapter 3.0 kun je zonder tussenkomst van een halslus of extra's genieten van stereogeluid van de televisie of entertainmentcenter en dit direct naar je 2.4 Ghz hoortoestellen van Oticon sturen. Tot een afstand van 15 meter geniet je van stereo en Dolby Digital geluid. Ideaal is het dat je gewoon vanuit bijvoorbeeld de keuken het geluid kunt blijven volgen. Het werkt tot op wel 15 meter afstand.

De tv adapter kan met de meegeleverde kabels op vrijwel ieder audio-apparaat worden aangesloten. Je hoortoestellen veranderen als het ware in een draadloze stereo headset.

Het koppelen van dit TV hulpmiddel van Oticon is heel eenvoudig. We proberen dit hieronder uit te leggen. Het enige dat je nodig hebt is één of 2 hoortoestellen van Oticon die geschikt zijn. De meeste hoortoestellen van Oticon die vanaf 2017 verkocht zijn kun je hiervoor gebruiken. Mocht je twijfel hebben neem dan altijd even contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder bij het maken van je keuze.

Helaas is het niet mogelijk de tv adapter van Oticon ook te gebruiken voor hoortoestellen van Audika. Dit product is alleun geschikt voor hoortoestellen met 2.4ghz mogelijkheden waar ook echt de merknaam Oticon op afgebeeld is. 

Hoe koppel ik de Oticon TV adapter 3.0 aan mijn hoortoestellen?

Je kunt dit product zelf heel makkelijk koppelen met je Oticon hoortoestellen. Je hebt hier de audicien niet voor nodig. In de meegeleverde handleiding staat stap voor stap uitgelegd hoe het werkt. Je kunt ook een videohandleiding bekijken bij AllesVoorOren.nl voor het koppelen.

Let op: Alleen geschikt voor Hoortoestellen van Oticon die werken op het Velox platform zoals de OPN en SIYA , More en opvolgende hoortoestellen.

Bestel je Oticon TV adapter 3.0 extra voordelig via onze website.

Handleiding Oticon TV adapter 3.0Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikelcode): 5707131318275
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Oticon
  • SKU (eigen artikel code): 168028000001

http://www.allesvoororen.nl/ Advertentienummer: 55685849

Meer advertenties van AllesVoorOren

Link: