WOOM Family Complex Tandpasta

€ 1,77
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 1,77
Sinds:
Vandaag
Gezien:
4 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
DentalKit
Telefoon:
085 - 208 23 71
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.36123,4.865359
DentalKit
WOOM Family Complex Tandpasta
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

WOOM Family Complex Tandpasta heeft een geoptimaliseerde beschermende formule die desensibiliserend en antibacterieel effect, voorkomt de vorming van tandplak en tandsteen en heeft een versterkend effect op het tandvlees.

WOOM Family Complex

WOOM Family Complex tandpasta heeft een geoptimaliseerde beschermende formule die desensibiliserend en antibacterieel effect, voorkomt de vorming van tandplak en tandsteen en heeft een versterkend effect op het tandvlees. Deze tandpasta geeft je een blijvend, schoon en fris gevoel.

De beschermende formule in deze tandpasta is desensibiliserend en antibacterieel, voorkomt de vorming van tandplak en tandsteen en versterkt het tandvlees. Deze tandpasta zorgt voor een blijvend, schoon en fris gevoel. 

Een juiste concentratie fluoride helpt bij het verjongen van het glazuur, bevordert de calciumfixatie, verlengt de levensduur van tanden en remt de groei en verspreiding van pathogene bacteriën door het bevorderen van gezonde microflora, wat het risico op ontwikkeling van cariës vermindert.

Het antiseptum Cetylpyridinium Chloride (CPC), dood bacteriën die cariës veroorzaken en is effectief bij het voorkomen van vorming van tandsteen en het verminderen van gingivitis.


Inhoud: 75mlSpecificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8420075180360
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: WOOM
  • SKU (eigen artikel code): 8420075180360

http://www.dentalkit.nl/ Advertentienummer: 44254243
Link: