TANNYMAXX DARK COCONUT TRUFFLE Bronzing LOTION, 200ml

€ 14
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 14
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
Breukelen, UT
Adverteerder:
Haarboetiek
Telefoon:
+32493349977
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.16191,5.024668
Haarboetiek
TANNYMAXX DARK COCONUT TRUFFLE Bronzing LOTION, 200ml
Versturen

Alle velden zijn verplicht

TANNYMAXX DARK COCONUT TRUFFLE Bronzing LOTION, 200ml

Omschrijving:

Dark Coconut Truffle is een bronzing lotion die je huid een extra bruin-effect geeft door de toevoeging van een geringe hoeveelheid hoogkwalitatief DHA = zelfbruiner. Door het relatief hoge aandeel DHA is dit sterke Bronzing lotion (factor 5). Met behulp van tyrosine en vitaminen A en E ontwikkelt zich bovendien ook een prachtige natuurlijke bruine kleur.

Dark Coconut Truffle is een bronzing lotion die je huid een extra bruin-effect geeft door de toevoeging van een geringe hoeveelheid hoogkwalitatief DHAzelfbruiner. Door het relatief hoge aandeel DHA is dit sterke Bronzing lotion (factor 5). Met behulp van tyrosine en vitaminen A en E ontwikkelt zich bovendien ook een prachtige natuurlijke bruine kleur.

Dark Coconut Truffle is een lotion op basis van aloë vera en is verrijkt met de exclusieve huidverzorgende cupuaçù-boter.

GOOD TO KNOW: De cupuaçú vrucht groeit aan een 20 meter hoge Theobrama Grandiflorum boom in het Amazonegebied van Brazilië en levert een zachte boter met een fruitig aroma. Onmiddellijk bij het aanbrengen op je huid zal je verrast zijn door het aangename gevoel van zachtheid en intense hydratatie. De zaden bevatten theacrine, een heuse oppepper voor je huid (zoals cafeïne maar dan veel milder!) wat het celmetabolisme ten goede komt. De romige boter is ook rijk aan antioxidanten en polyfenolen. Vooral de erg droge, beschadigde en rijpere huid heeft er meteen voordeel bij. Capuaçù boter voorkomt uitdroging van de huid en zorgt tegelijk voor diepe, langdurige hydratatie.

Let op: Aanbrengen in cirkelvormige bewegingen voor een gelijkmatige ontwikkeling van de bruine kleur.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 4260156721372
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: TANNYMAXX
  • SKU (eigen artikel code): 4260156721372

http://www.haarboetiek.be/ Advertentienummer: 50531498
Link: