Tafelvlaggen bedrukken Maat: 10x15cm, Bedrukking:

€ 18,15
Provincie Friesland
Prijs:
€ 18,15
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Drachten, FR
Adverteerder:
Vlaggen Unie B.V.
Telefoon:
0512778272
Activiteit:
3 maanden actief op Marktnet
Positie
53.12418,6.09595
Vlaggen Unie B.V.
Tafelvlaggen bedrukken Maat: 10x15cm, Bedrukking:
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tafelvlaggen bedrukken Maat: 10x15cm, Bedrukking:

Omschrijving:

Tafelvlaggen zijn geschikt als reclame uiting. Zo kunnen wij tafelvlaggen leveren met uw logo of een reclametekst. De meest gangbare maten voor de vlaggen zijn 10x15 cm of 8x20 cm.

Tafelvlaggen bedrukken

Voor het onder de aandacht brengen van uw merknaam is een tafelvlag een ideale mogelijkheid. Bij de Vlaggen Unie kunt u deze vlaggen bestellen. De meest gangbare maat voor een tafelvlag is 10x15 cm of 8x20 cm. Maar wilt u dat wij een tafelvlag bedrukken met uw logo in een andere maat dan is dat in vrijwel alle gevallen mogelijk. U kunt uw wensen voor uw bedrukte tafelvlaggen kenbaar maken, waarna wij zullen beoordelen of het door u gewenste formaat haalbaar is.

De ideale promotie voor uw bedrijfsnaam

Er is geen betere mogelijkheid om de aandacht op uw bedrijfsnaam te vestigen dan met de decoratieve tafelvlaggen van de Vlaggen Unie. Staat u met uw bedrijf op een beurs of een congres, dan vallen deze tafelvlaggen bij uw stand meteen op. U weet direct de aandacht op uw onderneming te vestigen. Ook bij een bedrijfspresentatie bij u op de zaak kunt u bij voorbeeld statafels of kramen voorzien van een tafelvlag met uw logo. Op de tafelvlag kan ook een tekst worden gezet, een leuk idee bij een bedrijfsjubileum of een speciale promotieactie.

Tafelvlaggen in uw restaurant

In het buitenland zijn restaurants die tafelvlaggen gebruiken om de taal aan te geven waarin gecommuniceerd wordt. Dus stel u gaat aan een tafeltje zitten met de Nederlandse vlag, dan is de kans aanwezig dat u in het Nederlands wordt aangesproken. Als u een restaurant heeft en uw personeel is meertalig, dan kunt u door middel van tafelvlaggen aangeven welke taal er gesproken wordt aan deze tafel. Natuurlijk kunt u ook internationale vlaggen op uw tafeltjes zetten als decoratie. Ook met uw logo of tekst bedrukte tafelvlaggen doen het altijd goed als reclame uiting.

Bestel nu bedrukte tafelvlaggen

Wilt u ook bedrukte tafelvlaggen met uw logo, bedrijfsnaam of een vrije tekst? Plaats direct uw bestelling direct via onze website en u heeft de tafelvlaggen snel in huis. Als u speciale wensen hebt voor het bedrukken van tafelvlaggen dan kunt u ook contact met ons opnemen om deze eerst te bespreken. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van vlaggen, dus de kans is groot dat wij aan uw verzoek kunnen voldoen. Ook als u een groter aantal nodig heeft is dat geen probleem. Steeds meer bedrijven maken gebruik van bedrukte tafelvlaggen bij promotie activiteiten. Als u ook kansen ziet om op deze manier uw bedrijf of merknaam onder de aandacht te brengen dan nodigen wij u van harte uit om een order te plaatsen.

 Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 0Tekstartikel
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): tekstartikel

http://www.vlaggenunie.nl/ Advertentienummer: 40597945

Meer advertenties van Vlaggen Unie B.V.

Link: