Autoroute Veluwe. Te rijden via APP op telefoon of tablet.

€ 25
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 25
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
58 keer
Plaats:
Lelystad, FL
Adverteerder:
recreatieve
Telefoon:
0320-248445
Activiteit:
5 jaar actief op Marktnet
Positie
52.5218,5.489693
recreatieve
Autoroute Veluwe. Te rijden via APP op telefoon of tablet.
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Autoroute Veluwe. Te rijden via APP op telefoon of tablet.

Een mooie route over de Veluwe die vanaf volgend jaar helaas grotendeels afgesloten zal worden. Veel goed rijdbare onverharde zandpaden en leuke smalle asfaltweggetjes door bossen en langs heidevelden die met elke auto te rijden is. Lengte route ongeveer 103 km. Kosten € 25,00 per auto.

Nodig: U moet via de Playstore de gratis routeapp laden op uw telefoon of tablet met GPS mogelijkheden en minimaal besturingssysteem android 5 of nieuwer (voor Iphone of Ipad minimaal iOS9.0 of nieuwer). Heeft uw telefoon of tablet niet deze versie van het besturingssysteem dan werkt de APP niet en kunt u helaas geen digitale route rijden!

Na bestelling krijgt u de route via mail aangeleverd. Deze kunt u dan alvast thuis inladen op telefoon of tablet zodat u kunt zien of dat goed lukt. De route geeft dan in rood aan BLOCKED want is dan nog beveiligd met een code. Pas op de dag dat u opgegeven heeft dat u de route wilt gaan rijden zal de APP werken na invoeren van de code die meegeleverd wordt.

Uiteraard krijgt u een uitgebreide schriftelijke gebruiksaanwijzing meegezonden.

Wilt u de Veluweroute rijden of meer info ontvangen, zend dan een mailtje naar recreatieve@planet.nl.

De Recreatieve is voornamelijk bekend van het organiseren van 4x4 route’s, minder bekend is dat we ook routes voor luxe auto’s hebben in Nederland en de Ardennen.

De Recreatieve in Lelystad staat sinds 1990 ingeschreven bij de KvK en organiseert evenementen voor auto en 4x4 in Nederland en de Ardennen.

Bereikbaar maandag van 12.00 tot 15.00 en dinsdag tot donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Vrijdag, zaterdag en zondag gesloten. Telefoon: 0320-248445. Buiten deze uren zijn wij bereikbaar via recreatieve@planet.nl.

http://www.recreatieve.nl/ Advertentienummer: 50675895
Bekijk alle 132 advertenties van recreatieve
Link: