Nutrikraft - Reishi Capsules Biologisch 450mg 60st

€ 13,96
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 13,96
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
Waddinxveen, ZH
Adverteerder:
More than beans
Telefoon:
0031182240022
Activiteit:
6 maanden actief op Marktnet
Positie
52.04087,4.66034
More than beans
Nutrikraft - Reishi Capsules Biologisch 450mg 60st
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Nutrikraft - Reishi Capsules Biologisch 450mg 60st

Omschrijving:

Reishi Capsules Biologisch

De Reishi paddenstoel komt oorspronkelijk uit de bergachtige bossen van China, Japan en Korea. De paddenstoel zoekt vochtige, schaduwrijke omstandigheden aan de basis van de hardhout boom. Een exemplaar van de paddenstoel is zacht en kurkachtig met een platte rode dop. De naam reishi komt uit Japan. De naam van de paddenstoel is afgeleid van twee Griekse woorden: ganos (helderheid) en derma (huid). De naam, lucidum, is Latijn voor ‘weerschijnend’. De Chinese benaming, leng Zhi, verwijst naar het gebruik van de paddenstoel en niet naar zijn uiterlijk, letterlijk vertaald: kruid van spirituele potentie.

Oogst

In augustus en oktober worden de paddenstoelen geoogst. Elke paddenstoel wordt individueel gecontroleerd op kwaliteit, grootte en kleur. Nadat deze zijn gecontroleerd worden ze gereinigd en gedroogd om vervolgens verpulverd te worden tot een fijn poeder om daarna in Nederland gecapsuleerd te worden.

 

Voor meer informatie over dit product verwijzen wij u graag naar de volgende pagina: Artikel Reishi Paddenstoel poeder

 

Reishi Capsules Biologisch van Nutrikraft

Reishi Capsules Biologisch van Nutrikraft is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

VehGro staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikelcode): 8720195971191
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 561704
  • MPN (fabrikantonderdeelnummer): 4945
  • Gewicht (algemeen): 0,25 gram

http://morethanbeans.eu/ Advertentienummer: 55111005
Link: