Mystique effect nr. 3

€ 2,95
Prijs:
€ 2,95
Sinds:
3 maanden
Gezien:
7 keer
Plaats:
Castricum
Adverteerder:
Nageldeco.nl
Telefoon:
0251212546
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
0,0
Nageldeco.nl
Mystique effect nr. 3
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Mystique effect nr. 3

Omschrijving:

Mystique Effect pigment 0,3 g
Ben je op zoek naar een heel natuurlijk, maar toch spectaculair effect dat je manicure in slechts 5 seconden verandert? Je hebt hem al gevonden! Dit is Mystique Effect AlleLac, verkrijgbaar in vijf meest modieuze tinten die bij verschillende foundationkleuren passen.

Mystique is een stof die een fijn satijn, licht oppervlak op de nagels creëert. Afhankelijk van de basiskleur of uw persoonlijke voorkeuren, kunt u kiezen uit vijf tinten - roze, paars, goud, pastel malachiet en babyblauw.

Het stuifmeel heeft een delicate dekking van 20%, dus het zal niet de hele kleur wegnemen van de schaduw waarop het is aangebracht. Het ziet er geweldig uit op zowel pastel- en lichte kleuren als zwart, waardoor het schittert met een satijnen lasergeborsteld oppervlak in een van de meest modieuze kleuren.

Gebruiksaanwijzingen:

Breng een gellak top aan zonder dispersie (plaklaagje) en hard deze 30 seconden uit.
Wrijf het pigment in de nog verwarmde bovenkant nadat je het uit de lamp hebt gehaald met een applicato, een siliconenborstel of een vingertop.
Zet het gewreven pigment vast door de bovenkant opnieuw met een top aan te brengen en de nagel in de lamp uit te harden.

 

 

 

chromeSpecificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Nageldeco
  • MPN (fabrikantonderdeelnummer): 58796429

http://www.nageldeco.nl/ Advertentienummer: 57134368
Link: