LifeSavers Gummies Sours (198g)

€ 3,99
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 3,99
Sinds:
1 maand
Gezien:
1 keer
Plaats:
Zaandam, NH
Adverteerder:
USfoodz
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
52.42465,4.848273
USfoodz
LifeSavers Gummies Sours (198g)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

LifeSavers Gummies Sours (198g)

Omschrijving:

Meer smaken, meer plezier voor je mond!

Gummies met zure fruitsmaken. De verpakking bevat 5 verschillende fruit gummies: Tangy Cherry, Watermelon, Orange, Strawberry & Black Raspberry.

Meer smaken, meer plezier voor je mond!

USfoodz is de grootste online winkel met een uitgebreid assortiment in Amerikaanse producten, Mexicaanse snacks, exclusieve Japanse drankjes, Britse chocolade, de gekste snoep en de pittigste chips smaken! Als marktleider in Nederland, België en Duitsland bieden wij onze klanten het grootste en voordeligste assortiment en uiteraard alleen de beste merken zoals; Dr Pepper, Mountain Dew, La Croix, Calypso, Lucky Charms, Cheerios, Froot Loops, Cinnamon Toast Crunch, Nerds, M&M's, Reese's, Cadbury, Hershey's, Nestlé, Cheetos, Takis, Oreo, Hidden Valley, Betty Crocker, Peter Pan, Twinkies en nog veel meer.

Onze klant is koning, daarom worden onder andere alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur besteld zijn met de grootste zorg gemaakt en de volgende dag geleverd. De tevredenheid van meer dan 10.000 klanten is terug te zien op eKomi, waar wij een zeer goede beoordeling hebben en als een betrouwbare webwinkel met een goede service naar buiten komen.

Wij zijn altijd op zoek naar leuke en gekke producten. Zodat we onze klanten altijd het beste kunnen bieden. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Met vriendelijke groeten,

Team USfoodz

www.usfoodz.eu

Kabelweg 30, 1014 BB Amsterdam
E-mail: info@usfoodz.nl 
WhatsApp Chat Service: +31 (0)6 33 44 39 39

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Merk - Algemeen: LifeSavers
  • SKU (eigen artikel code): US 758296

http://www.usfoodz.nl/ Advertentienummer: 55759551
Link: