ACE Miamia..wacht op jou

Prijs:
Zie omschrijving
Sinds:
5 dagen
Gezien:
238 keer
Plaats:
La Cala de Mijas, ES
Adverteerder:
Sjeel
Activiteit:
7 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
Sjeel
ACE Miamia..wacht op jou
Versturen

Alle velden zijn verplicht

ACE Miamia..wacht op jou

Miamia was de poes van een echtpaar die op een flat woonde, ze was hun poesje door dik en door dun, maar toen ze een baan kregen in Miami moest deze stakkerd wijken voor hun nieuwe leven en onze Miamia werd naar het dodenstation gebracht. Hier ging het niet goed met een poesje dat gewoon was in huis te leven, de buren die het aanhoorde stelde voor haar te fosteren tot ze weer naar een nieuwe thuis kan gaan, zo gezegd zo gedaan, en onze kleine lieve meid voelt zich al meteen een stuk beter, deze hel heeft zij niet verdient.
Miamia is een zeer aanhankelijke huiskat, die graag op de bank ligt, in jou buurt is en altijd thuis wil zijn om haar familie te verwelkomen, een hele toffe poes !
Miamia is een vrouwtje van ca. 1 jaar 11 maanden oud.

Miamia is een kleine cat (Europese Korthaar): zij is ca. 23 cm hoog en weegt ca. 3 kg.

Miamia verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 17081

De adoptiebijdrage bedraagt € 210,-

Het kan zijn dat er, op he t moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

Meer info op onze website www.ace-charity.org

http://www.ace-charity.org/ Advertentienummer: 43811104
Link: