ACE Julia lief meiske

Gereserveerd
Prijs:
Gereserveerd
Sinds:
1 maand
Gezien:
2.207 keer
Plaats:
La Cala de Mijas, ES
Adverteerder:
Sjeel
Activiteit:
11 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
Sjeel
ACE Julia lief meiske
Versturen

Alle velden zijn verplicht

ACE Julia lief meiske

Julia liep al enkele m aanden de dolen doorheen de straten, waarbij ze zich regelmatig in gevaar bracht. Ze verschool zich onder auto's en stak meer dan eens de autostrade over... Het arme katje liep helemaal verloren. Een dame begon haar eten te geven om zo haar vertrouwen te winnen, ze was extreem mager en haar oogjes zagen er verschrikkelijk uit. Ze kwam in vreselijke staat naar ons, zo erg zelfs dat we dachten dat ze het niet zou halen, maar beetje bij beetje werd ze beter. Ze is nog steeds wat schuw, maar laat zich al gemakkelijk aaien. Dag na dag geniet ze meer en meer van het contact met mensen. Van zodra de huidige situatie het ons toelaat gaan we met haar naar de oogspecialist om te kijken wat er juist met haar oogjes aan de hand is...
Julia is een vrouwtje van ca. 11 maanden oud.

Julia is een kleine cat (European Shorthair): zij is ca. 24 cm hoog en weegt ca. 3 kg.

Julia verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 17336

De adoptiebijdrage bedraagt € 210,-

Het kan zijn dat er, op he t moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

Meer info op onze website www.ace-charity.org

http://www.ace-charity.org/ Advertentienummer: 45510110
Link: