ACE Vlamir..zie deze kanjer op youtube

Prijs:
Zie omschrijving
Sinds:
5 dagen
Gezien:
171 keer
Plaats:
La Cala de Mijas, ES
Adverteerder:
Sjeel
Activiteit:
7 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
Sjeel
ACE Vlamir..zie deze kanjer op youtube
Versturen

Alle velden zijn verplicht

ACE Vlamir..zie deze kanjer op youtube

Mei 2018, uit het dagboek van Fabienne: Vlamir en Vega, gingen van hand tot hand. Vlamir en Vega hingen ‘s morgens samen aan de poort te wachten op onze komst. Tot onze grote verbazing maar ook opluchting, had Vlamir een chip, dus namen we contact op met de eigenaar.

Deze liet ons weten dat hij deze honden al lang geleden had weggegeven aan een vriend van een vriend. Hier heb je zijn nummer; zei hij. En weer hingen we aan de telefoon.

Deze keer kwamen we bij een dame terecht, de juiste persoon deze keer, en toen ze hoorde dat we klacht wilden neer leggen voor het koudweg dumpen van de twee honden, vlogen de verwijten en pittige uitdrukkingen in de rondte.

We hebben het er bij gelaten, met een rechtszaak die maanden of jaren kan aanslepen, zijn deze honden niet geholpen, tegen die tijd hopen we dat ze al lang ergens gelukkig mogen zijn. Ze zijn graatmager en vielen bijna om van de honger. Ze zaten vol ongedierte en waren vuil en vies. Dat is ondertussen allemaal verholpen, hun leven kreeg een nieuwe wending.

Nu nog een Gouden Mand en dan kunnen ze hun verleden helemaal achter zich laten.

Vlamir op YouTube

September 2018 - Vlamir op YouTube

Vlamir is een mannetje van ca. 3 jaar 3 mnd oud.

Vlamir is een grote hond (Cross): hij is ca. 68 cm hoog en weegt ca. 16 kg.

Vlamir verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 14755

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 310,00 (€ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) .

Het kan zijn dat er, op he t moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

Ga voor meer info naar www.ace-charity.org

http://www.ace-charity.org/ Advertentienummer: 43811391
Link: