ACE Jolie..nu in Nederland (leukerd)

Prijs:
Zie omschrijving
Sinds:
5 dagen
Gezien:
177 keer
Plaats:
La Cala de Mijas, ES
Adverteerder:
Sjeel
Activiteit:
7 maanden actief op Marktnet
Positie
0,0
Sjeel
ACE Jolie..nu in Nederland (leukerd)
Versturen

Alle velden zijn verplicht

ACE Jolie..nu in Nederland (leukerd)

Update Jolie, 14-10-2019 :

Jolie is mooie dame, die helaas door pech wordt achtervolgd. Als pupje mocht zij reeds naar Nederland komen, maar al snel bleek zij niet op haar plekje in het gezin dat haar adopteerde. Het duurde niet lang voordat Jolie opnieuw werd geadopteerd, maar ook hier kan ze niet langer blijven. De adoptante kan de zorg voor Jolie door allerlei persoonlijke omstandigheden en ook ziekte, niet langer dragen. Op dit moment komt Jolie de nodige beweging te kort, hierdoor kan ze haar energie niet kwijt en dit uit zich weer in mogelijk uitvalgedrag buiten. Ook de stadse omgeving, met veel geluiden en prikkels maakt dat Jolie zich niet prettig voelt. Jolie kan prima een poosje alleen thuisblijven. Zij woont in huis met maar liefst 5 katten en dat gaat goed. Maar toen Jolie onlangs ergens anders logeerde, bleek dat zij de kat niet met rust kon laten. Dus of dit in een nieuwe situatie succesvol zal zijn, hangt vooral van de kat af en een goed begeleide wenperiode. Wij hopen dat lieve, consequente baa sjes zich melden voor Jolie en haar een goed passend thuis kunnen bieden. Haar toewijding, liefde en dankbaarheid zullen oneindig zijn. Jolie verblijft momenteel in Amsterdam.

Originele tekst :

Jolie en Jimena, 2 zusjes, eenzelfde verhaal... Ze blijven als enigen over uit een (ongewenst) nestje, hun broertjes en zusjes vonden snel een nieuw baasje maar zij hadden niet zoveel geluk. Hun baasjes vonden het welletjes geweest, ze wilden hen niet langer in hun buurt, dus reden ze de autostrade op om
ze enkele kilometers verder uit de auto te zetten. De 2 zusjes beefden bijna uit hun lijfje toen ze langs die angstwekkende autostrade zaten, moederziel alleen, terwijl de gevaarlijke auto's maar voorbij raasden... Ze probeerden de baan over te steken, en wonder boven wonder hebben ze deze hachelijke situatie heelhuids doorstaan. Uiteindelijk werden ze opgepikt door een jongedame en zij bracht hen op haar beurt naar het asiel. Hun kleine lijfjes onder de teken en helemaal onder de indruk van de voorbije dagen... Beide zusjes stellen het goed, ze zijn heel vriendelijk en mensgericht en er is geen greintje angst of wantrouwen bij hen te bespeuren. Welke toffe familie wil hen verwelkomen?
Jolie is een vrouwtje van ca. 5 jaar 8 MND oud.

Jolie is een middelgrote hond (Cross Podenco): zij is ca. 45 cm hoog en weegt ca. 20 kg.

Jolie verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 9616

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 310,00 (€ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) .

Het kan zijn dat er, op he t moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen

. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

Ga voor meer info naar www.ace-charity.org

http://www.ace-charity.org/ Advertentienummer: 43811404
Link: